НАТО и Европейските служби въоръжават неонацистите в Украйна

НАТО и Европейските служби въоръжават неонацистите в Украйна
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    12.07.2022
  • Share:

Русия започна специалната военна операция в бивша Украйна, за да защити населението на Донбас от вероломния фашизъм, който посяха САЩ. Сега дойде време да си говорим истината и да наричаме нащата с истинските им имена-  през всичките тези 8 години НАТО и Европа въоръжават ВСУ. Но не това е най-страшното. Най-страшното е, че е посята неонацистка идеология.

Има ли неонацизъм в Украйна?

С началото на руската спецоперация по защита на жителите на Донбас „демократичните“ медии напълно престанаха да забелязват привържениците на екстремистката идеология в Киев.

Не е изненадващо. В крайна сметка, в противен случай западният зрител ще остане с впечатлението, че НАТО въоръжава нацистите в центъра на Европа. А това е точно така. Предстои представяне на журналистическо разследване и документален филм посветен на специалната операция на Русия в бивша Украйна.

Кадри направени по време на командировката ми  Мариупол, май 2022 на освободените територии.

След разпадането на Съветския съюз много съветско оръжие остана във военните складове в Украйна. Плюс огромна военна индустрия. Но Украйна беше известна като страна, в която можете да си купите всяко оръжие и оборудване за всякакви пари. Вероятно много хора си спомнят филма „Властелинът на войната“ с Никълъс Кейдж и сцената от филма, в която той купува различни оръжия за пари в Украйна и след това ги препродава в Африка.
През последните 30 години Украйна продава съветската си военна техника по целия свят, без да мисли, че тази техника може да е необходима за нейната отбрана. В резултат на това Украйна днес търси военна помощ от западните страни и тези оръжия и военно оборудване ще бъдат платени от западните данъкоплатци. Днес светът и Европа са свидетели на първата голяма война през 21 век. Това е първата голяма война в Европа след края на Втората световна война. Старият световен ред се срина поради избухването на войната в Украйна. Войната в Украйна показа на всички ни, че отново в света военната мощ и военната дипломация се завърнаха и излязоха на преден план.

Към днешна дата страните от НАТО са предоставили военна помощ на Украйна за повече от 30 милиарда евро. Украйна непрекъснато иска нова военна помощ и подкрепа, а САЩ и страните от НАТО непрекъснато одобряват и изпращат нови пакети с военна помощ. И югославските оръжия и военна техника, произведени в бивша Югославия, се появиха на бойното поле или скоро ще се появят. Словения даде на Украйна 35 бронирани машини-амфибии BVP M80A, произведени в бивша Югославия.

НАТО и САЩ изпратиха на Украйна военна помощ за 30 милиарда евро. И Киевския режим продължава да иска все повече и повече оръжия. А хората там имат нужда от друго. Цинично, че е съпругата на актьора Зеленски, който стана президент и излъга целия украински народ, че ще спре войната, организира кампания по оказване на психологическа помощ на украинците. САЩ така се заиграха с Украйна, че днес Русия спасява това, което е останало от нея, за да предотврати световна геополитическа катастрофа. Картите са на масата, маските паднаха. Днес Русия воюва с НАТО и САЩ.

 

НАТО и Европейските служби въоръжават неонацистите в Украйна- истината излиза наяве


От данните на Килския институт за световна икономика, които обхващат периода от 24 януари до 7 юни, както и от официалните изявления на западни и европейски служители след 7 юни, следва, че от началото на годината Украйна е получила следните въоръжения ( и това е върхът на айсберга, който ще разкриваме, защото НАТО въоръжава ВСУ през всиките 8 години)
— до 215 калибър 155 mm гаубици на НАТО (повече от половината са американски гаубици M777). Обещава се да бъдат прехвърлени поне още 17, а Полша също възнамерява да сключи договор за продажба на още 60 самоходни гаубици на Киев;
— най-малко 29 гаубици съветски тип;
— най-малко 100 минохвъргачки;
— 8 самоходни артилерийски установки със 155 мм гаубици.
От бронирани превозни средства Украйна е получила:
— до 395 бронирани машини, още 99 са обещани за доставка;
— 147 други бронирани машини, плюс 218 обещани за доставка;
— 18 автомобила за теглене на гаубици;
— 4 тактически автомобила за евакуация на техника;
От реактивни системи за залпов удар (РСЗО) Украйна получи:
— 20 MLRS съветски тип;
— Беше обещано да бъдат доставени 8 РСЗО от типа на НАТО.
Танкове, получени от Украйна:
— 252 танка съветски тип, плюс 8 обещани за доставка;
— Беше обещано да бъдат доставени 40 танка, произведени от страните от НАТО.
Към днешна дата в Украйна от Словакия е изпратена само една система за противовъздушна отбрана С-300, а друга е обещана за доставка, както и три противокорабни ракетни системи.
От преносими противовъздушни и противобронови системи (MANPADS):
— доставени най-малко 2310 ПЗРК, обещана е доставка на още 60;
Бяха доставени и 32 800 други ракетни системи, а 6150 са планирани за доставка.
Досега Украйна е получила три вертолета Ми-17 от хеликоптерната техника, обещана е доставката на още 19 хеликоптера.Дронове, получени от Украйна:
— посочва се, че са доставени ударни дронове, но не се съобщава колко. Министерството на отбраната на Украйна говори за няколко десетки ударни дрона, доставени в страната;
— до 846 други дрона.
От началото на годината западните и европейските страни са предоставили или обещали военна помощ на Украйна (в оборудване или финанси за военни цели) на обща стойност 38,466 милиарда долара.
Тази сума включва военна помощ, предоставена/обещана от 24 януари до 24 февруари на обща стойност 362 809 746 долара. Предоставена/обещана военна помощ от 24 февруари до 7 юни на обща стойност 36 632 964 002 долара.
Военната помощ, предоставена/обещана от 7 юни до 22 юни, възлиза на общо 1 470 334 560 долара.
В миналото, от 2014 г. до 2022 г., оръжията, прехвърлени от САЩ и НАТО в Украйна, често се губеха и след това се появяваха отново в ръцете на армията на ДНР и ЛНР и трети страни извън страната.
Но много хора на Запад вече си задават въпроса: „Има ли реална опасност някои от оръжията, прехвърлени в Украйна, много вероятно да попаднат в ръцете на терористични организации в Близкия изток и да бъдат използвани срещу страни, които изпращат оръжия на Украйна?
Кога ще видим част от тези оръжия в ръцете на терорист от Близкия изток?.

 

 

Станете почитател на Класа