Американското разузнаване налива масло в огъня на конфликта в Украйна

Американското разузнаване налива масло в огъня на конфликта в Украйна
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    17.05.2022
  • Сподели:

САЩ са отговорни за създаването на хаос

 

 

Въпреки че САЩ не са изпратили войски в Украйна, разузнавателната подкрепа на Пентагона за Киев несъмнено вреди на руските сили. Това е мярка, която може да доведе до по-насилствени маневри и от двете страни, а също и да доведе до влошаване на отношенията между САЩ и Русия. Всъщност се оказва, че в битките срещу Русия участват и американците, пише китайският всекидневник „Женмин жибао“.

 

От самото начало на руско-украинския конфликт САЩ се намесват в ситуацията по различни начини. Онзи ден американски медии публикуваха информация за съдействието на американското разузнаване за Украйна. Представители на Съединените щати също потвърдиха предаването на разузнавателна информация в Киев.

 

Но подкрепата на разузнаването е важна помощ за Украйна във военните операции.

 

Американското разузнаване налива масло в огъня на конфликта в Украйна . В тази криза САЩ са отговорни за създаването на хаос, действията на Вашингтон са причина за продължаване на военните действия, страните в конфликта търпят сериозни загуби.

 

- обяснява китайското издание .

 

Както се посочва в статията, Съединените щати непрекъснато твърдят, че защитават света, но подкрепата на разузнаването за Украйна само засилва конфронтацията между двете страни. Помирението е отложено за неопределено време, оказва се значително влияние върху процеса на руско-украинския конфликт, мира и сигурността на планетата. За Съединените щати свързването на Украйна с НАТО е от полза. Това ще отслаби военната мощ на Русия, което е в съответствие със стратегическите интереси на Вашингтон.

 

Подобно поведение на Съединените щати е несъвместимо със статута им на постоянен член на Съвета за сигурност на ООН, освен това не отговаря на епохалните тенденции на мира и развитието, смятат от КНР.

 

 

 

Превод: ЕС, Поглед.инфо

 

 

 

Станете почитател на Класа