Жесток удар за кралица Елизабет II

Жесток удар за кралица Елизабет II
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    11.05.2022
  • Сподели:

Не, не се пренаписва историята на Великобритания. Кралица Елизабет II също така не се е засилила доброволно да се отказва от трона.

 

Оказва се обаче, че монархът ще понесе много тежък удар, а причините са изцяло заради влошеното й здраве и предписанията на лекарите.

 

Да, прави сте да си мислите, че кралицата на Великобритания не скланя глава пред никого, но има един човек, чиито препоръка тя слуша – това е главният й лекар.

 

Здравословен проблем: Жесток удар за кралица Елизабет II

 

Както вече стана ясно Елизабет II е с влошено здраве, а най-засегнати са костите на шията и гърба й. На нея вече й е строго забранено да слага тежката корона на главата си. Тя трябва да се съобразява с това безпрекословно.

 

2022 г. е годината на платинения юбилей на Елизабет II и определено това не е най0подходящият момент тя да остави един от символите на властта си на нощното шкафче в двореца, но уви няма друг избор. Сега, по време на гръмките тържества в нейна чест, короната ще бъде заменена от светла и деликатна диадема.

 

Нейно Величество ще трябва да се откаже и от луксозните тоалети, с които сме свикнали да я виждаме. Тя няма нужда да добавя допълнително тегло, което да носят вече болните й кости. То трябва да е възможно най-леко.

 

Каретата също остава в миналото за Елизабет II, защото не е добре по време на пътуване да се тресе усещайки всяка дупка. Кралицата вече ще пътува с луксозната си кола. 

Станете почитател на Класа