На 16 май настъпват драстични промени във войната, ето защо

На 16 май настъпват драстични промени във войната, ето защо
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    09.05.2022
  • Сподели:

Украинската астроложка Наталия Нестеренко направи прогноза за Украйна за близкото бъдеще и уточни как слънчевото затъмнение на 16 май може да промени хода на войната в Украйна.

 

„Според нея през май ще има още по-голямо руско настъпление. Но такова състояние на нещата само ще доведе Русия до разпад и унищожение“, казва Нестеренко, цитирана от УНИАН.

 

Тя добави още, че коридорът на затъмнението няма да бъде лесен и за Украйна. В същото време страната ще може да отблъсне врага.

 

„За Украйна и света, противопоставяйки се на тази смъртоносна енергия, лунното затъмнение в Скорпион бележи друг критичен период на сблъсък с неговите прояви – включително разрушения и евентуално трагедии. 

 

Но това лунно затъмнение също бележи повратна точка в способността на Украйна и на света не само да се противопостави на тази сляпа и безумна сила, но и да я пренасочи срещу този, който стана неин носител и въплъщение“, пише Нестеренко.

 

На 16 май настъпват драстични промени във войната, ето защо

 

Освен това експертът отбеляза, че много скоро Европа може да въведе друг пакет от санкции срещу Русия, който ще стане по-болезнен за Москва.

 

„В дните и седмиците преди лунното затъмнение могат да бъдат взети важни решения относно следващите, най-болезнени и разрушителни икономически санкции. И тъй като диспозиторът на точката на лунното затъмнение, Марс, е в Риби в съвпад с Нептун, тези решения ще касае нефта и газа, корабоплаването, морския сектор, както и най-секретните и внимателно укривани икономически връзки, източници на „храна“ и ресурси на руския режим“, добави астрологът.

Станете почитател на Класа