Плана на световния глобалистки елит да направи безкрайна К-19 пандемията

Плана на световния глобалистки елит да направи безкрайна К-19 пандемията
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    05.02.2022
  • Сподели:

Човешките същества трябва да бъдат превърнати в една тъпа и безлична маса, която изпълнява заповедите на своите господари от транснационалните корпорации

Глобалистите, които искат да разпространят модела на всеобхватния капитализъм по целия свят, ще използват пандемията като претекст, за да реализират целите си точно толкова дълго, колкото им е необходимо.

 


За това предупреди известният руски философ Андрей Фурсов, съобщават световните издания, позовавайки се на канала в YouTube "Day TV".

Според него опитът от 2020 и 2021 г. е показал "на хората зад завесата", че пандемията способства за налагане на всички основни принципи на техния модел на съществуване на света през следващите десетилетия.


Както е пояснил експертът, елитът иска да намали в много голяма степен популацията и стандарта на живот на повечето хора на планетата. В същото време населението на планетата трябва да бъде лишено от всички основни права, собственост и дори до голяма степен от собствената си индивидуалност.

 

Известен философ разкри плана на световния глобалистки елит да направи безкрайна К-19 пандемията

Според плана на властелините на всеобхватния капитализъм, човешките същества трябва да бъдат превърнати в една тъпа и безлична маса, която изпълнява заповедите на своите господари от транснационалните корпорации в замяна на което ще получава елементарни ресурси, колкото да оцелява.

В тази връзка, както посочва Фурсов, докато пандемията и свързаните с нея ограничения позволяват на новоизлюпените демиурзи на новия световен ред да изпълняват програмата си, те ще се опитват с всички сили да удължат действието на пандемията или, казано по-просто, да я направят безкрайна.

Станете почитател на Класа