Fox News: Клинтън с плач без сълзи отново се запъти към властта

Fox News: Клинтън с плач без сълзи отново се запъти към властта
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    28.12.2021
  • Сподели:

Хилари Клинтън се надява да получи втори шанс и да се изправи срещу Доналд Тръмп в президентската надпревара през 2024 г. Това мнение изрази по Fox News журналистката Миранда Дивайн. Така, според нея, в неотдавнашната си емоционална реч бившият държавен секретар на САЩ даде да се разбере на Демократическата партия, че може да замени Джо Байдън.

 

Fox News: Клинтън с плач без сълзи отново се запъти към властта(и видео)

 

 

Горката Хилъри няма да се успокои. Ние поддържаме връзка с Миранда Дивайн от New York Post. Страната заслужава ли го, Миранда? Заслужаваме ли реванш на Хилари Клинтън срещу Доналд Тръмп? Има ли такава възможност?

 

МИРАНДА ДЕВАЙН от New York Post: Е, Джеси, мисля, че това говори повече за състоянието на Демократическата партия, отколкото за бедната Америка. Фактът, че изобщо разглеждат Хилари Клинтън. Фактът, че тя не беше осмяна заради това, че имаше наглоста отчаяно да протяга ръка и да настоява: «Изберeте мен, изберете ме!»

 

Онзи ден тя даде така наречения майсторски клас, за който хората плащат по 20 долара на месец. Във видеото тя прочете речта, която бе подготвила в случай на победа (на президентските избори през 2016 г., бел.ред.), а накрая се разплака, без да пророни нито една сълза.

 

Така тя умоляваше американския народ, умоляваше Демократическата партия да я разглеждат като алтернатива на Джо Байдън. В крайна сметка, каквото и да се каже, тя е по-млада от него. През 2024 г. тя ще стане само на 78 години, така че ще бъде на същата възраст като него сега или малко по-млада.

 

 

 

 

Освен това тя е с година по-млада от Доналд Тръмп. А в интервютата си тя многократно казва, че Доналд Тръмп ще се кандидатира отново през 2024 г., че това е реална заплаха за демокрацията, че ще бъде кошмар.

 

В действителност се подразбира, че само Хилъри Клинтън, която уж с лъжа я били лишили от така близката победа над Доналд Тръмп през 2016 година, само тя може да спаси Америка.

 

Тя няма да спре. Тя ще прави това до последния си дъх. Така иска да оправдае себе си.

 

 

Петя Паликрушева

Станете почитател на Класа