Първите потребители на Windows 11 откриха физически невъзможен проблем

Първите потребители на Windows 11 откриха физически невъзможен проблем
  • Публикация:  Ш.Меламед
  • Дата:  
    11.11.2021
  • Сподели:

Някои потребители на Windows 11, новата версия на операционната система на Microsoft, са открили проблем с показването на нивото на заряд на батерията на компютъра, съобщава IT Home.


Според портала, иконата на батерията на някои лаптопи с пробната версия на Windows 11 Build 22494 показва, че тя е заредена над 100%, което е физически невъзможно.


Потребителят на Reddit, GlitchyDragon65, сподели екранна снимка, показваща нивото на заряд на устройството от 115%. Междувременно друг интернет потребител написа, че устройството му изглежда е заредено на 104%.


От своя страна инженерът на Microsoft, Дженифър Джентълман, документира оплакванията и подчерта, че компанията вече работи за отстраняване на проблема.


В началото на октомври Microsoft пусна Windows 11, новата версия на преработената си операционна система с бутон за стартиране в долния център на екрана.


Някои потребители вече са се сблъскали с различни оперативни проблеми. Наред с други неща, лентата на задачите на Windows 10 продължава да се показва в новата версия и стартовото меню на Windows 11 не се отваря или замръзва.

Станете почитател на Класа