Ди Каприо „покори“ приятелката на Безос и милиардерът отговори

Ди Каприо „покори“ приятелката на Безос и милиардерът отговори
  • Публикация:  Ш.Меламед
  • Дата:  
    11.11.2021
  • Сподели:

Джеф Безос шеговито заплаши Леонардо ди Каприо, след като стана вирусно видео, показващо как актьорът е „очаровал" приятелката на магната пред него.


В записа може да се види как основателят на Amazon и неговата партньорка Лорън Санчес разговарят с холивудската звезда миналата събота по време на гала-вечерта LACMA Art + Film 2021 - чийто съпредседател е самият Ди Каприо - организирана в чест на американските художници Ейми Шералд и Кехинд Уайли, както и в чест на Стивън Спилбърг. По време на разговора приятелката на Безос изглежда тотално запленена от актьора и дори го прегръща за няколко секунди.


Вниманието на Санчес към Ди Каприо изпълни мрежите с подигравки, като няколко интернавти предположиха, че Безос вече е загубил битката срещу главния герой в „Титаник".


„Приятелката на Джеф Безос е готова да рискува всичко за Леонардо", написа един потребител в Туитър, докато друг отбеляза, че „Санчес рискува 200 милиарда долара". „Намерете някой, който да ви гледа така, както приятелката на Джеф Безос гледа Лео ди Каприо", написа трети.


Самият милиардер се включи в шегите и реши да отправи заплаха на Ди Каприо в шеговито тон.


"Лео, ела тук, искам да ти покажа нещо", написа Безос в Туитър, публикувайки снимка, на която е облегнат на табела, която гласи: "Опасност! Стръмна скала. Фатално падане".


Въпреки това, според един потребител, "Безос няма причина да се притеснява, тъй като Ди Каприо обикновено избира жени под 25 години за свои партньорки, докато Санчес е на 51".

Станете почитател на Класа