Влогър ще пресъздаде предизвикателствата на „The Squid Game“

Влогър ще пресъздаде предизвикателствата на „The Squid Game“
  • Публикация:  Ш.Меламед
  • Дата:  
    10.11.2021
  • Сподели:

През октомври Джими Доналдсън, популярен влогър, известен като MrBeast, обеща да пресъздаде в реалния живот предизвикателствата на популярния сериал на Netflix „The Squid Game", ако видеото му, в което той обяви предизвикателството, постигне 10 милиона харесвания в TikTok.


Целта беше постигната само за два дни – в момента клипът има повече от 17,5 милиона „лайка". Младият американец веднага започна да изпълнява обещанието си и на случаен принцип набира своите последователи, които да се състезават в неговата версия на играта. В сряда той публикува в Twitter няколко снимки, показващи строящите се декори. „Пожелайте късмет на 456-те състезатели следващата седмица", добави той.


Това не е първият път, когато южнокорейският сериал си пробива път в реалния живот. Корейският културен център в Обединените арабски емирства организира подобно събитие в Абу Даби през октомври, но без фатални наказания и със зелени спортни костюми като тези в програмата, за награда. „Корейският културен център би искал хората от емирството да научат повече за корейската култура, като участват в събитието", казаха от институцията.


След премиерата си през септември, южнокорейският сериал получи международна слава, превръщайки се в най-гледаното шоу в историята на Netflix, със 111 милиона гледания през първите 28 дни след стартирането му, като по този начин надмина "The Bridgerton", който достигна 82 милиона по същото време.

Станете почитател на Класа