Нито Байдън, нито Тръмп: Америка е уморена от своите клоуни

Нито Байдън, нито Тръмп: Америка е уморена от своите клоуни
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    09.11.2021
  • Сподели:

Америка е уморена от своите клоуни: повечето американски граждани не искат Джо Байдън или Доналд Тръмп да участват в следващите президентски избори (съответно 64% ​​и 58%).

 

Нито Байдън, нито Тръмп: Америка е уморена от своите клоуни

 

 

Това показват резултатите от анкетата, проведена от USA Today и Suffolk University.

 

Дейността на настоящия президент на САЩ се одобрява от 37,8% от анкетираните, а 59% не я одобряват.

 

Рейтингът на одобрение на дейността на президента на САЩ Джо Байдън падна още по-ниско — до 37,8% и стана най-ниският от встъпването му в длъжност.

 

46% от анкетираните казват, че настоящият глава на Белия дом си върши работата по-зле, отколкото са очаквали.

 

В същото време 64% от анкетираните са против участието на Байдън в президентските избори през 2024 г., включително 28% от поддръжниците на президентската Демократическа партия.

 

В същото време 40% от участниците в проучването са готови да гласуват за Байдън, ако изборите се проведат в близко бъдеще. Но 44% от анкетираните са готови да подкрепят предишният държавен глава Доналд Тръмп, други 11% биха подкрепили друг кандидат.

 

По-рано съобщихме, че със странно си изказване за Русия на срещата на върха в Глазгоу Байдън не само надмина собствения си срам чрез „обедния си сън“, но и показа на целия свят колко сериозен е проблемът му.

 

Най-тъпият конфуз на Байдън на срещата в Глазгоу, освен че заспа

 

Поведението на президента на САЩ на срещата на върха за климата в Глазгоу ярко демонстрира пред целия свят истинското отношение на Вашингтон към самото събитие и опазването на околната среда като цяло. Много медии нарекоха краткото „изключване“ на Джо Байдън неприятен конфуз, който удари по репутацията му.

 

Сънят на собственика на Белия дом може да е било умишлено действие, за да се отклони вниманието на обществеността от наистина сериозната излагация, една от които беше напълно неадекватната атака срещу Русия, която показа, че Байдън има сериозни проблеми с възприемането на реалността.

 

Политологът Евгений Сатановски сподели това мнение с абонатите на канала «Саловьов LIVE» в YouTube, като посочи възможните причини за неадекватното поведение на Байдън по време на речта му на срещата на върха.

 

„Той отдавна е наричан „Сънливият Джо“. Истинският конфуз, при това най-глупавият беше атаката му срещу нас. Тундрата. Тундрата ни била в пламъци. Само, че тя горя при нас през юли. Тогава имаше пожари в Ямал. Този човек няма връзка с времето.

 

В един момент той се събуди и си спомни единственото нещо, което беше чул за екологичното състояние на Русия преди почти шест месеца. Вероятно го е прочел в медиите или го е видял репортаж. Байдън има пробиви в паметта и във времето, в което вече не се ориентира.

 

А това е диагноза, много по-сериозна от уговорките, оправданията и забравянето, и той ги показа на целия свят“, иронично отбеляза политическият експерт.

 

Сатановски подчерта, че Байдън също е показал истинската си позиция по въпроса за климата, влачейки със себе си куп неекологична технология на срещите на върха.

 

Неговият кортеж от почти сто бензинови коли в крайна сметка съсипа въздуха както в Рим, така и в Глазгоу. След подобни демонстрационни изпълнения американците се опитват да убедят целия свят, и особено Русия и Китай, в необходимостта от преминаване към «зелена енергия», която, ако се замислим, замърсява околната среда десетки пъти повече от двигателите с вътрешно горене.

 

 

Петя Паликрушева

Станете почитател на Класа