Мечтите на нашите западни партньори за слаба Русия и защо опиум за народа?

Мечтите на нашите западни партньори за слаба Русия и защо опиум за народа?
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    27.07.2021
  • Сподели:

Западът се страхува да прояви агресия в най-чистата си форма, тоест да се бие с нас - и има защо. Но те не се гнусят от всичко станало. И от санкции по различни изсмукани от пръстите и не толкова причини, и от ревовете за нарушенията на правата на всичко и на всички, и от храненето на нашите либерали. Като цяло те правят всичко възможно, за да дестабилизират, отслабят и унищожат страната ни. Но защо им е нужно това, каква награда очаква героят в края на трудния път? Очаква го награда и то не една.

 

Е, за начало Русия продава повече, отколкото купува. По отношение на съотношението износ / внос ние се нареждаме на трето място в света след Китай и Германия. И така, премахнете Русия от световния пазар и това, което Русия e продавала, ще го продадете вие, и дори при свои условия, като монополисти в определени индустрии: отбрана, атомни реактори и т.н. Да, Русия също купува, но продава повече, така че изгодата е очевидна.

 

Освен това, при слаба Русия е възможно да се постигне това нашият президент ще стане назначен на Запад. Или блажен идиот, който сляпо вярва, че „в чужбина ще ни помогне“, или закупен идиот. Тук вече както се падне. И последват има различни "пазарни" реформи. Например приватизацията на държавните компании и дяловете на държавата в бизнеса. Естествено, всичко това ще се сервира под соса от интеграция в световната икономическа парадигма на пазарните демокрации (че, как иначе!), грижа за околната среда и т.н. Природата не е лишила нашите вероятни партньори от способността да създават великолепни фрази, от които нищо не е ясно, но звучи красиво. Освен това на законодателно ниво всички тези вече частни корпорации ще могат да плащат оскъдни данъци. И дори тогава, ако плащат, да се считаме за късметлия. Безос, Гейтс и Мъск, които не са платили нито цент данъци миналата година, са пример. И не мисля, че списъкът е ограничен само до тях.

 

Тогава те ще поемат Фонда за национално благосъстояние и нашите резерви. Спомнете си как МВФ препоръча средствата от същия Фонд да се харчат не вътре в страната, а да се инвестират в чуждестранни проекти. Това е. Същото ще важи и за златните и валутните резерви. Сега има около 600 милиарда долара от тях. През 2000 г. имаше 12 млрд. И всичко това ще се окаже в джобовете на колективния Запад по законни и не много методи. И няма да имаме бюджетни приходи, няма да има инвестиции в страната. Тоест, всички наши ресурси и пари ще им принадлежат. Постепенно ден след ден ще се връщаме към 90-те. Но според различни там Си-Ен-Ен, Би-Би-Си и нашите либерали ще бъдем на прав път.

 

И, разбира се, нашите технологии. Ядрени, хиперзвукови, лазерни, безброй съм. Нещо ще бъде изкупено, нещо ще бъде откраднато, с нещо, което самата Русия ще сподели. И с хиперзвукови оръжия в пазвата си, можете да разпространявате демокрация със скорост ... няколко пъти по-голяма от скоростта на звука, във всеки смисъл на думата. Освен това Русия вече няма да се намесва, както прави сега. Венецуела, Сирия, Беларус и всяка държава ще бъде оставена сама. Демократизирайте и управлявайте, казват римляните. Целта оправдава средствата, пише Макиавели.

 

 

Превод: В. Сергеев

Станете почитател на Класа