Руска зашеметяваща плеймейтка се застъпи за футболиста Дзюба

Бившата плеймейтка и зашеметяваща красавица Мария Лиман открито подкрепи руския капитан Артем Дзюба след скандала с мастурбацията на футболната звезда.


Дзюба беше изваден от отбора на Русия за последните три мача, след като в интернет изтече видео, в което големият нападател се самозадоволява в леглото. След появата на въпросния клип, футболистът също бе лишен от капитанската лента на клубния си отбор Зенит Санкт Петербург.


Компрометиращото видео на Дзюба изтече през ноември, след като 32-годишната звезда стана жертва на опит за хакерство и изнудване.


Клипът предизвика широк дебат в Русия относно личните свободи и отношението към секса.


26-годишната зашеметяваща красавица Лиман - която превзе заглавията по целия свят като „най-секси фенка" на трибуните на домакинстваното от Русия световно първенство през 2018 г. - поде ожесточена защита на Дзюба пред своите 657 000 последователи в Instagram.


„Това е абсурдна ситуация. Във времена на демокрация как е възможно това? Бях най-красивата фенка на Световното първенство по футбол в Русия и проследих всички мачове. Гордея се с всеки гол, който Русия вкара. Без Дзюба нямаше да спечелим. Как можеш да лишиш руския национален отбор от капитана, за проява в свободното му време?"


„Много хора като цяло трябва да са благодарни, че са гледали безплатно големия бог на футбола. Ако Дзюба имаше профил като мен в друг сайт (за възрастни), това видео щеше да му донесе милиони долари. Какви неблагодарници ... Гледах това видео десетина пъти с удоволствие и наистина се радвам, че човекът има вълнуващи размери", каза гърдестата брюнетка.


„Когато получих първия си телефон с камера, първото нещо, което направих, беше да заснема гърдите си", каза тя, добавяйки, че е впечатлена от физиката на руския капитан.


По-късно се оказа, че Дзюба е бил нападнат от хакер, който е поискал 5 милиона долара, за да не изтече компрометиращия клип.

Станете почитател на Класа