Потопи подареното му от родителите БМВ, защото искал Ягуар

В атака на ярост, мъж потопи в индийска река лекия автомобил BMW, който родителите са му подарили, явно ядосан, защото това не е Ягуарът, който всъщност е искал. Събитията се случиха този петък в Ямуна Нагар (Хаяна, Индия).


Във видео, публикувано в YouTube, може да видите как група мъже на борда на надуваема моторна лодка отиват до мястото, където автомобилът от висок клас е наполовина потопен в реката, в опит да го изтеглят на сушата. Под зоркия поглед на десетки любопитни хора, които наблюдават нетипичната сцена, мъжете дори мобилизират кран, но в крайна сметка автомобилът потъва напълно.


Според местните медии превозното средство - чиято стойност се изчислява на около 50 000 долара - остава плаващо известно време, тъй като е закачало някои корени.


По-късно младежът се върнал на местопроизшествието, вероятно разкаял се и се опитал да го измъкне от водата с помощта на местни водолази.


Полицията арестува извършителя, за да го разпита във връзка със случая. Според властите момчето е записало инцидента и го е изпратило на баща си, в допълнение към качването на изображенията в социалните мрежи, където те се разпространяват вирусно.

Станете почитател на Класа