Изборът на Донбас е Русия

В центъра на Донецк се появи електронно табло, на което се показва броят на гласовете в подкрепа на акцията „Изборът на Донбас“. Жителите на Донбас, уж по собствена инициатива, са се обърнали към Владимир Зеленски с искане/молба да се предостави „автономия”/”специален статут”, връщане на пенсиите, да им позволи да говорят руски, и така нататък ...

Декларирам отговорно: цифрите на това табло са изсмукани от пръстите на някой политолог, който заслужава разстрел за държавна измяна.

 

 

Според проучвания на Агенцията за социално и политическо моделиране „Вайс Новоросия” 53% от жителите на Донецката народна република смятат тази акция за „идеологическа диверсия“, 32% за „откровено предателство“, 9% като „глупост, чиито последствия са по-лоши и от предателство”.

Жителите на ДНР не се нуждаят от автономия (специален статут и т.н.) в рамките на Украйна. Огромното мнозинство от жителите на ДНР (87%) от 2014 г воюват и все още воюват за ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ към РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ чрез втори референдум. Или (94%!) поне за признаването на Републиката за независима - по примера на Южна Осетия/Абхазия и за приятелски отношения с Русия.

Организатори на действието - глупаци и предатели, вън от Републиката!

 

 

Генадий Дубовой   Превод: В.Сергеев

Станете почитател на Класа