Последна целувка за 8 години затвор

Млада жена от Барселона е на съд за това, че е откъснала езика на любимия чрез отхапване, когато партньорът й казал, че иска да сложи край на връзката им. Тя поискала последна целувка и в този момент се е възползвала с дива агресия. Испанската прокуратура поиска осем години затвор за нея, съобщава El Taquógrafo.


Адая Лопес Естеве и нейният бивш приятел, който не е идентифициран, започнали връзката си след среща в уебсайт за контакти през декември 2016 г. Два месеца по-късно двойката претърпява раздяла поради тежкия характер на момичето, но впоследствие се помиряват и рестартират връзката си от нула. На 27 юни 2017 г. обаче ситуацията на напрежение се повторила.


След голям скандал, довел до втората им раздяла, Адая напуснала къщата на приятеля си, но минути по-късно тя се върнала с много различен тон и се извинила, преди да поиска последна целувка. Мъжът се съгласил и в този момент според обвинението момичето изтръгнало езика му и го изплюло на земята. После тя избягала от къщата, оставяйки партньора си да кърви.


Младата жена ще бъде съдена в провинциалния съд на Барселона. Частната прокуратура поиска десет години затвор, предвид утежняващото обстоятелство на злонамереност.

Станете почитател на Класа