За секс с непълнолетна по време на полет на автопилот, милионер от САЩ очаква 5 години затвор

Американският милионер Стивън Брадли Мел, бивш изпълнителен директор на инвестиционното дружество W.H. Mell Associates, очаква да бъде осъден на до пет години затвор от федерален съд в Ню Джърси, след като призна, че е правил секс с непълнолетна, съобщава My Central Jersey.


Според иска, всичко е започнало през 2017 г., когато майката на момиче, което по време на събитията е било на 15 години, помолила Мел, който е професионален пилот, да дава уроци по летене на дъщеря й.


След това, връзката между момичето и бизнесмена, на 51 години, се развила в SnapChat и други услуги за незабавни съобщения, където скоро придобила и сексуален характер.


В резултат на това, от юни до ноември същата година, мъжът и девойката са имали поредица от сексуални контакти, детайлно документирани в електронните съобщения, изпращани между тях.


Един от тези епизоди се състоял през юли 2017 г., по време на полет в личния самолет Мел, когато той включил автопилота на самолета "с цел участие в незаконно поведение, по-специално в сексуален акт", както е записано във федералното дело.


Мел, който през декември миналата година се е признал за виновен, е бил изоставен от съпругата си по време на процеса.


Медията го описва, като примерен гражданин, участвал в различни благотворителни кампании в своята общност.


Но според доклад, предоставен от органите на отбраната, мъжът е влязъл в "спирала на депресията" през 2011 г., когато двама от неговите близки приятели са починали при катастрофа с хеликоптер, негова собственост.

Станете почитател на Класа