Милионер предлага "най-добрата работа в света"

26-годишен австралийски милионер търси личен асистент, който да пътува с него по целия свят, с основна заплата от 52 000 долара годишно. Матю Лепре обяви предложението за работа във видеоклип, озаглавен „Най-готината работа в света", публикуван на канала му в YouTube.


"Пътуването по време на работа ми позволи да живея идеалния живот и искам да дам на някого възможността да прави същото с мен", каза той пред вестник "Дейли Поул".


Окончателната заплата, която асистентът ще получи, ще зависи от неговия професионален опит, а всички пътни и квартирни разходи ще се поемат от работодателя.


Лепре е един от най-успешните млади предприемачи в Австралия. Той натрупа богатството си благодарение на електронна търговия и коучинг компаниите и сега печели по около $ 120,000 на месец.


Въпреки че е базиран в Сидни, той прави многобройни пътувания, за да провежда преговори и конференции в страни като Япония, Дубай или САЩ.


Предприемачът предупреждава, че му трябва човек, който не само желае да пътува по света, но и да изпълнява различни задачи, като помага по всяко време в бизнеса му и го популяризира.


Милионерът търси кандидати, които притежават компютърни умения, доминират социалните мрежи и са организирани, точни, амбициозни, готови да учат и, разбира се, с валиден паспорт.


Тези, които искат да кандидатстват за тази позиция, трябва да попълнят въпросник на уебсайта на Лепре и да кажат защо смятат, че са идеалният човек за негов асистент.

Станете почитател на Класа