"Не вярвате ли, че им липсваме?"

В мрежите се разпространява висусно видеоклип, от който става ясно, че котките могат да страдат, когато са оставени сами вкъщи.


Роб, собственик на котка на име Коди, инсталирал няколко камери на пода, за да заснеме домашния си любимец по време на неговото отсъствие. След това е качил кадрите в YouTube.

 

Във видеото се вижда как Коди се взира дълго време във вратата, докато мяучи недоволно, викайки господаря си. Няколко минути котката се забавлява с играчка, но забавлението трае малко и веднага пак почва „да вика" Роб, с надеждата, че ще се върне у дома. В края на записа Коди се събира с господаря си в сцена, описана като "разнежваща".


"Може ли да има някой, който не вярва, че котките могат да страдат за хората си, особено след като е видял това?", пише Роб в описанието на видеото, което генерира множество коментари.

 

Един потребител съобщава, че някои от приятелите му имат кучета и котки, страдащи тежко от отсъствието им. "Някои от тях, оставят включено радиото, когато излизат от дома и това наистина утешава домашните им питомци".


"Моята котка направо откачи, когато изгледа това, трябваше да я успокоявам, а точно сега обикаля мебелите, търсейки Коди", пише друг интернет потребител.

Дали е така наистина?

Станете почитател на Класа