САЩ: Обвиниха учителка е в сексуален контакт с непълнолетен

Учителка от Дарданеле (Арканзас, САЩ) бе уволнена и арестувана за сексуално насилие първа степен, извършено срещу непълнолетно лице, което посещава същото училище, където тя преподава, съобщава 5 News Online.

 

Инцидентът се случил на 6 септември, когато Христал Естелла Вега, на 40 г., се срещнала с ученика на 16-годишна възраст в парк в съседния град Руселвил, където била паркирана колата на жената.

 

Младежът се качил в автомобила и седнал на пътническата седалка, след което са правили секс. Също така, жената извършила орален секс за детето, както е посочено в обобщението на делото.

 

Пет дни по-късно, тийнейджърът разкрил какво се е случило пред властите, които потвърдили наличието на автомобила Camaro на мястото и времето, посочени от непълнолетния, след преглед на камерите за сигурност.

 

Юношата се съгласил да изпраща текстови съобщения на учителката в присъствието на полицейските служители, като в отговора си жената споменава възможността "да не види децата си отново". Впоследствие Вега признала, че е разменила съобщения със сексуално съдържание с непълнолетния, но отрекла да са имали сексуални отношения.

 

По време на събитията Вега е била преподавател по езиково изкуство. Жената, която е разведена и има двама млади сина, понастоящем е под гаранция и може да бъде изправена пред присъда от 6 до 30 години затвор, а следващата сесия на съда е насрочена за 10 декември..

Станете почитател на Класа