Веднъж отворена, кутията на Пандора не може да се затвори

Скрити от световната общност, американските експерименти с биологически и химически оръжия, провеждани близо до границите на Русия могат като бумеранг да ударят по Запада.

„Русия е разположила своя секретна лаборатория в Куба, едва на 60 километра от Флорида, в която учените се занимават с разработката на смъртоносни, опасни биотоксини, а също и средствата за транспортирането в САЩ.

„ Подопитен материал“ в хода на тези експерименти са местните жители-кубинци.

Само за един месец 30 от лицата над които са провеждани опити са починали след въвеждане на експериментални биопрепарати в организма им. За това свидетелстват секретни документи, получени от американските спецслужби предадени от служител на въпросната лаборатория.

Освен това, в лабораторията се създават специални видове оръжия и боеприпаси за заразяване на територии на противника с опасни, смъртоносни бактерии и вируси. Например, дрон – преносител на отровни насекоми. Квадрокоптер, който пренася кутия с насекоми заразени със смъртоносни вируси, и разпръсква в полет съдържанието на кутията над територията на противника. В лабораторията се разработват и химически боеприпаси. В частност, полеви боеприпас зареден с отравящо вещество, патрон с токсично вещество ( подходящ за пушки М-16) който може тайно да бъде подхвърлен на американските войници: при сработване патрон изпуска отровното вещество след като се пробие капсулата)“.

Ако подобна информация за тайна и смъртоносно опасна дейност на Русия непосредствено до границите на САЩ, при това потвърдена с официални документи беше излязла в американската преса, как мислите, каква би била реакцията на правителството на САЩ и на американската общественост?

Без да ходим на врачка е ясно, че първата реакция на населението на страната би била крайно възмущение от бездействието на правителството, което е допуснало съществуването на развъдник на смъртоносна зараза под носа си.

Американския конгрес незабавно би се захванал с разследване на подобен шокиращ факт.

И съвсем вероятно дори би се стигнало до импийчмънт на президент на САЩ след провеждане на разследването, за непростително безотговорното отношение към въпросите за национална сигурност.

Във всеки случай администрацията на САЩ би поискала спешно свикване на Съвета за сигурност на ООН и приемането на резолюция, изискваща незабавното предаване на тази руска биологична лаборатория под международен контрол, осъждайки Руската федерация за подготовка на биохимична война срещу САЩ и света.

А в случай на блокиране от страна на Москва на въпросната резолюция, въоръжените сили на САЩ биха пристъпили към провеждането на специална пълномащабна блокада и изолация на Куба с цел принуждаването й да спре дейността на всички подобни лаборатории на територията си и унищожаване на цялото им оборудване.

Мисля, че всеки честен американец би се подписал под извършването на изброените действия на собственото си правителство в случай на подобна критична ситуация.

Само че нищо подобно няма да се случи. По простата причина, че няма и никога не имало, никаква руска секретна лаборатория, която да развива такава страховита дейност под носа на САЩ.

Но всичко, което описахме по-горе в примера, действително се случва. Но на другия край на земята, под носа не на САЩ, а на Русия.

И по-конкретно в Грузия, където действа американски „биологичен център“ носещ името на американски сенатор ( Ричард Лугар). И именно този център се занимава с всичко описано по-горе в примера, който дадохме. За това свидетелстват и секретните документи от този „Център“, който преди дни, а по-точно на 11 септември 2018, бяха представени от бившият министър на Грузия по държавна сигурност Игор Гиоргадзе.

Именно в тях, се посочва, че 30 души – граждани на Грузия са починали от необяснима смърт, след като са били инжектирани с препарати Harvoni и Sovaldi, създадени от американската фармацевтична компания Gilead Sciences.

И още едно удивително съвпадение към това – най-големият акционер на тази компания се оказва не кой да е, а бившия министър на отбраната на САЩ Доналд Рамсфелд.

По времето на когото, като шеф на Пентагона, са били създавани и отваряни подобни лаборатории в много страни от бившият СССР, включително и в Грузия.

Изглежда, че г-н бившия военен министър на САЩ доста удачно е успял да съчетае собствените си бизнес интереси с държавните дела. И в рамките на това удачни съчетание Пентагона на постоянна основа е отделял на въпросните лаборатории грантове за изучаването на възбудителите на Конго-Кримска хеморагична треска, атипична чума, щамове на особено опасни патогени и болести на едра шарка. А действието им се изследва върху представители на кавказката етническа група, както и с хора от славянски и азиатски произход.

 

 

А сега ми отговорете на един много прост въпрос: как бихте постъпили вие на мястото на Русия с държавата, която е разположила по целия периметър на границите на Руската Федерация много подозрителни биохимически обекти. Още повече, че тези обекти се занимават с подобно, меко казано, съмнителна дейност, като описаната по-горе?

И тази тяхна дейност е потвърдена от множество документи като случая с Грузия- стотици хиляди страници).

Тоест, ако наричаме нещата с истинските им имена, те (САЩ) напълно вероятно се готвят към масовото унищожаване на населението на Русия използвайки методите на биологическата и химическа война.

При всички положения, няма никакви убедителни опровержения, че това не е така, ако не броим лекомисленото заявление на представителя на Пентагона Ерик Пехон, че „ тези твърдения на руснаците са просто смехотворни и в никакъв случай не отговорят на истината“.

На Вас би ли Ви харесала такава ситуация? Именно- и на Русия не й харесва. Защото Русия не си позволява да се занимава с такива неща под носа на САЩ и около границите им. И Русия не смята за правилно, че която и да било държава, даже такава велика като САЩ може да си позволи да си играе с живота и здравето на хората, подлагайки ги под действието на смъртоносни биопрепарати, готвейки се да ги използва срещу населението на цели държави.

Класикът на английската литература, писателят Робърт Луис Стивънсън има много подходяща мисъл по този повод: „ Онзи който живее в стъклен дом, не трябва да хвърля камъни по домовете на другите“.

А от себе си ще добавя, че ако в ролята на „камъните“ са опасни и смъртоносни вируси и бактерии, в които, онези, които създават такива лаборатории, виждат ефективно оръжие за бъдеща война.

В действителност, това е истинска кутия на Пандора, която, ако веднъж бъде отворена, би унищожила всички. И подобни „кутии на Пандора“ в света вече има десетки.

И е печално, че именно САЩ, днес се превърнаха в световен лидер в опитите си да дадат воля на ужасното съдържание на кутиите. И това е реален проблем! Който Запад не иска да види, само заради това, че е уверен, че биохимическата зараза е разположена по чужди граници. И никога няма да стигне до тях. А това е много опасно заблуждение.

 

Източник:


www.elespiadigital.com/index.php/noticias/historico-de-noticias/22548-la-caja-de-pandora-nuevamente-esta-sin-cerrar

 

Станете почитател на Класа