Изтекоха някои от характеристиките на iPhone 9

Apple се очаква да пусне три нови смартфона през септември, като има спекулации, че два от тях ще имат OLED екрани с диагонали 5.85 и 6.45 инча, а третият - 6,1-инчов LCD екран. Последният, наречен за момента iPhone 9, може да стане наследник на iPhone X. Наскоро Gizmochina цитира някои от външните характеристики, които моделът би могъл да включва.

 

Порталът отбелязва, че дизайнът му ще следва линията на екрана практически без граници и ще поддържа "веждата" (прорезът), с който стана известен iPhone X, технологията "TrueDepth" за разпознаване на лица и камерата "FaceTime". Устройството ще бъде оборудвано с екран, доставен от Japan Display и включва технологията LG MLCD +, която позволява да се увеличи яркостта на екрана, без да се увеличава консумацията на енергия.

 

От друга страна, слуховете показват, че няма да има скенер за пръстови отпечатъци (Touch ID) в своята най-икономична версия. Също така, този модел ще има само една камера, вместо двойна такава; функция, която би попречила на потребителите да се наслаждават на модерни фотографски функции.

 

Бутоните за захранване и контролите за силата на звука ще задържат същото местоположение като на iPhone X. Очаква се iPhone 9 да бъде с размери 150,9 x 76,5 x 8,3 мм и да струва близо 650 долара.

Станете почитател на Класа