Путин: "Русия се подготви за Световната купа с отговорност и се радваме, че мина добре"

Президентът на Русия подчерта, че както медиите, така и играчите и почитателите са оценили позитивно организацията на Световната купа през 2018 г.

 

Руският президент Владимир Путин изтъкна в събота отговорността, показана от страната му при организацията на Световната купа през 2018 г. и отбеляза, че турнирът е бил успешен.

 

"Русия се подготви за Световната купа задълбочено и отговорно и ние сме щастливи, че се справихме добре", каза Путин на гала-концерта за Световната купа, който се проведе в Болшой театър. Руският президент подчерта, че както медиите, така и играчите и почитателите са оценили положително организацията на Световната купа в Русия през 2018 г.

 

"Скъпи приятели, Световното стигна своя край. В Русия сме винаги щастливи да видим старите и нови приятели, а сега имаме още повече. Благодаря ви и доскоро", обърна се президентът към публиката.

 

Джани Инфантино, президент на ФИФА, заяви на пресконференция, че тази Световна купа е най-добрата в историята. "Аз казах, че ще бъде най-добрата Световната купа в историята, сега мога да го кажа с още повече убеденост ... Това е най-доброто световно първенство", каза Инфантино пред репортери в Москва.

Станете почитател на Класа