Световна купа на ФИФА 2018 – турнир с много възможности за феновете на спортните залози

Световното първенство по футбол е едно от най-значимите спортни състезания. Състои се само веднъж на четири години и всички фенове на най-популярния спорт в света го очакват с вълнение. Световното по футбол тази година се провежда в Русия между 14 юни и 15 юли.

Феновете на футбола по света очакват да видят 32 от най-добрите национални отбора в битка за трофея. Последният път Германия спечели титлата, след като се наложи над домакина Бразилия със 7:1 в полуфиналите и след това си осигури победа след класическия резултат 1:0 срещу Аржентина.

Трябва да отбележим, че никой не очакваше Германия да победи Бразилия по такъв убедителен начин и най-вероятно затова мачът привлече толкова много внимание по цял свят. Тазгодишната световна купа по футбол в Русия може също да предложи изненади и да даде страхотни възможности за феновете на спортните залози по света.

Ще е интересно да видим какво ще стане.

Голям избор от залози за всички фенове на спорта

Независимо дали ви харесва или не, със сигурност е вярно, че има силна връзка между спорт и хазарт, и това са спортните залози. Особено във футбола. Според статия на Гардиън само във Великобритания над 1 млрд. паунда са били заложени по време на миналото световно първенство. Очаква се тази година цифрите да са още по-големи.

Със сигурност всички срещите на всички букмейкъри по света ще се погрижат феновете да имат възможност да залагат на всеки възможен изход от отделните мачове или от турнира като цяло.

Ако вие сте решили да залагате, препоръчително е да се възползвате от богатата селекция промоции и бонуси, които предлагат букмейкърите. Има стотици хазартни оператори по света и всички те се борят за вниманието на хората, които искат да залагат. Това си личи много ясно в света на онлайн хазарта. Онлайн букмейкърите предлагат безплатни залози, а онлайн казината създават всякакви видове нови бонуси за да привлекат вниманието на ентусиаститеи те да залагат на даден сайт вместо при конкуренцията. Разбира се, тези бонуси и промоции обикновено се правят така, че букмейкърите и онлайн казината да печелят, но е хубаво да се възползвате от тях, ако все пак сте решили да играете и имате възможност. Тук можете да откриете списък с най-новите казино бонуси в България и да се възползвате от тях. Просто се уверете, че сте прочели внимателно условията и правилата.

Бонусите и промоциите, за които споменахме по-горе, са стандартни оферти на казината и букмейкърите, които се предлагат постоянно в една или друга форма. При събитие като Световното първенство по футбол обаче, компаниите за спортни залози предлагат още по-добри оферти за максимално увеличаване на приходите, използвайки вълнението около турнира.

Отличен пример за това е bet365, един от най-популярните букмейкъри в света, който е подготвил редица промоции за таз годишното световно първенство:

• Пари обратно при дузпи – ако заложите за победител в турнира и "вашият" отбор отпадне при дузпи, залогът ще ви бъде възстановен. Още по-хубавото е, че тази промоция се предлага дори и по време на турнира, така че можете да заложите на победителя непосредствено преди финалите и да се възползвате от офертата.

• Ранни изплащания - заложете на победител от който и да е мач и ако избраният от вас отбор води с два гола в даден момент от мача, вашият залог автоматично ще стане печеливш.

• Нулево равенство: отменен залог - ако даден мач завърши с равен резултат 0:0 след 90 минути, всички губещи залози за точния резултат, резултата на полувремето/редовното време и голмайсторите ще бъдат възстановени.

• Първи голмайстор – заложете на това кой играч ще вкара първия гол в мача и ще спечелите, ако избраният играч действително вкара. Не е необходимо да е първи. Тези залози се уреждат с коефициент от 1/3, така че няма да спечелите пълната сума, но все пак са някакви пари отгоре.

Най-интересната от тези промоции определено е първата, "Пари обратно при дузпи". Мачовете в Мондиала обикновено са стегнати и с малко голове, така че вероятността да няма победител след 90 минути е голяма, което също така увеличава възможността мачът да се реши чрез дузпи.

Станете почитател на Класа