Педофилски скандал във Великобритания: Премиер изнасилвал деца на личната си яхта, след това ги удавял

Едуард Ричард Джордж Хит е политик консерватор, премиер на Великобритания от 1970 до 1974 г. Той е предшественик на М. Тачър. От 1992 г. е притежател на титлата сър.

 

Една жена дала показания, че съпровождала 11 сирачета от приюта От де ла Гаран и ги качвала на яхтата на премиера, която ги откарвала до остров Джърси, в столицата му Сен Елиер.

 

image-3.jpg

 

Жертвите били на възраст 6-11 години. Содомията се извършвала в неутрални води, където не действат законите. Сенаторът на острова Ралф Вайбърт заповядал на жената да закара на премиера децата за секс. Върнали се 10 деца…

 

Сенаторът успокоил жената за изчезналите деца; нямало за какво да се безпокои – предишните не били търсени, а едно нямало да търси никой.

 

Премиерът желаел момченцата да бъдат облечени в униформа по времето на оргиите.

 

Жената не се успокоила и отишла при началника на полицията на острова, който я помолил да не се оплаква, защото всичко идвало от „върха“.

 

Официалната причина за този отказ било НАТО.

 

Граничният остров се управлявал от министерството на Великобритания, което се готвело да нахлуе в Съветския съюз, затова скандалите били забранени.

 

Преди да пристигне на острова, премиерът се установявал в разкошен палат, който след това подарил на лице от скандалния педо-приют, а след това лицето станало началник на министерството на отбраната на острова, което забранило на полицията всякакви разследвания с изчезването на момчета от този приют.

 

От 2008 г. приютът От де ла Гаран взривил Британия с откровенията на оцелелите момчета; цялото правителство се оказало от педофили.

Станало ясно, че уликите, открити от полицаите – остатъци от трупове на момчета и инструменти за изтезания над децата, били „изгубени“.

 

Този премиер осигурил много пари за детски телевизионни предавания на другия британски педофил Джими Севил, който изнасилвал деца направо в студиото на Би Би Си по времето на снимки на детски предавания и цялата снимачна група била свидетел.

 

Джими Севил разкрил, че остров Джърси бил рай за педофилите, където канел богати приятели от целия свят да се гаврят с момчетата сираци безнаказано, ползвайки лични яхти и бездействието на законите.

 

Полицията отказала да разследва твърденията на един мъж, който се оплакал, че бил изнасилен от британския премиер на 12 години.

 

Едуард Хит продължил да насилва и убива сираци на остров Джърси до самата си смърт през 2005 г.

 

Още са живи 13 знаменитости на Британия, които полицията обвинява в педофилия на остров Джърси.

 

Още от 30-те години на миналия век британските приюти се превръщали в педофилски бордеи.

 

Днес се знае за четири сиропиталища, където детската проституция тече като поток.

 

До разследването доживели 50 сирачета. Полицията доказала, че момчетата били тровени с наркотици, водели ги в мазето, където показвали труповете на предишни жертви, за да сломят волята им и да ги лишат от надежда за спасение.

 

През август 2015 г. полицията разследвала няколко заявления за сексуално насилие от потърпевши.

 

Хит бил следствен в Хемпшир, Джърси, графството Кент, графството Уилтшир, Глостършир, полицията на долината на Темза и столичната полиция в Лондон.

 

Разследването започнало на 3 август 2015 г. с проверка на Independent Police Complaints Commission по заявлението на старши офицер от полицията за това, че разследването по криминалното дело срещу един заподозрян било прекратено от полицията в Уилтшир след заплаха за разобличаване на Хит в сексуално насилие над деца.

 

Друг пострадал отказал да даде показания.

 

Адвокатът по обвинението в писмо до „Таймс“ съобщил, че делото било прекратено, след като трима свидетели по обвинението отказали да дават показания срещу Хит.

 

В статия за „Дейли Мирър“ от 4 август 2015 г. се съобщава, че мъжът твърди, че на възраст 12 години бил изнасилван от Хит на яхтата «Mayfair» през 1961 г., след което избягал от дома.

 

Разследването против Хит е част от разследването Operation Midland, Службата на столичната полиция на престъпленията против деца, свързани с изнасилвания и убийства.

 

Сайтът Exaro съобщава, че обвинението срещу Хит е срещу най-високопоставен чиновник, участвал в сексуални оргии с деца, в жилищния комплекс Dolphin Square в Pimlico, Лондон.

 

Sky News съобщава, че States of Jersey Police разследва обвиненията против Хит в рамките на операцията Operation Whistle.

 

Станете почитател на Класа