Мексико: Вече три случая на сексуално насилие разтърсват филмовата индустрия

През последната седмица три мексикански актриси заявиха, че са били жертви на злоупотреба и сексуален тормоз във филмовата индустрия. Първата е Карла Суза, която каза, че е била малтретирана от продуцент. Тя бе последвана от актрисите Паола Нуньес и Стефани Сигман, които твърдят, че са били жертва на сексуално насилие и малтретиране в началото на своите артистични кариери, съобщава за 20 Minutos.

Karla Souza wiki, affair, married, Lesbian with age, height

 

 

 

Стефани Сигман

 

В интервю за журналистката Кармен Аристеги от CNN, Сигман, която участва във филма "Мис Бала", заяви, че е била тормозена от режисьора и съпругата му да поддържа отношения с тях, когато е била на 22 години. Според нея, двойката я набутала в тъмна стая по време на празненство, за да я опипва, на което тя се противопоставила. Години по-късно ги срещнала отново и тормозът се повторил.

 

В случая на Нунес, един продуцент я карал да се чувства задължена за ролята, която получила и я поканил в кабинета си. Когато актрисата разбрала намеренията на човека, веднага напуснала мястото. По-късно той й отнел ролята, която сам й дал.

 

Случаите излязоха наяве след скандала с Харви Уайнстейн, продуцент в Холивуд обвинен от повече от 60 жени в сексуално насилие и тормоз. Благодарение на тези оплаквания се появи движението #MeToo, което има за цел да повиши осведомеността по този проблем.

Станете почитател на Класа