Отказаха паспорт на веганка

Наръчник как да ядосаш швейцарците

Швейцарските власти отказаха да издадат паспорт на холандска веганка, защото местните я намирали за „прекалено досадна“. 42-годишната Нанси Холтен искала да получи швейцарско гражданство, но получила отказ. Жената се преместила в Швейцария, когато била на осем години. Децата й имат швейцарски паспорти, но когато самата тя поискала такъв, останала неприятно изненадана, пише Yahoo News.

 

 

Властите в северния кантон Ааргау отказали паспорт на активистката, бореща се за правата на животните, защото местното население гледало по странен начин на разбиранията й. Веганката започнала кампания срещу чановете на кравите, защото по думите й „били много тежки“ и не влияли благоприятно на горките животни.

 

Веганка пие мъжка семенна течност за настроение (18+)

 

„Животните са принудени да носят около пет килограма на врата си. Това причинява триене и травми по кожата им“, заявила веганката. Тя добавила, че звукът от чановете се равнява на сто децибела и това също травмира кравите. Реакцията не жителите на селцето, в което живеела холандката, не закъсняла. Те посочиха, че ако не приема швейцарските традиции и начин на живот, не трябва да кандидатства за швейцарски паспорт.

Станете почитател на Класа