Интересни неща се случват в Европа!

Интересни неща се случват в Европа. На теб, като гражданин на страна от ЕС ще ти вземат биометрични данни, ще те чипират, ще ти вземат днк проба, кръв, урина и гръбначна течност, на летището ще проверят и в бельото и пастата за зъби дали не носиш нещо опасно и чак тогава ще те пуснат на летището във Франкфурт за да влезеш в Германия.

А там, оправяй се сам. Ако си гладен, жаден, депресиран или ограбен, твоя си работа, оправяй се.


В същото време Мюмюн се събужда някъде си в палатката си в някое забутано афганско село, прозява се сладко, почесва се дълбокомислено по атрофиралия си ляв ташак и незабавно хвърля паспорта си в печката.

 

 

След това нарамва раничката си и тръгва за където му е кеф. Кеф му Германия, кеф му Швеция. След седмица без документи, без да са го проверили кой е, какъв е, Мюмюн вече лениво се изтяга в общежитието в Мюнхен и чака да му донесат хапването, докато грижлива доброволка му реже ноктите на краката, а друга му бърше супата от брадата за да не се нацапа горкичкия Мюмюн.

 

От този момент натам, Мюмюн вече е грижа на немската държава и тя трябва да внимава на Мюмюн нещо да не му се случи, да не остане недоволен, да се почувства нещастен.

 

Мюмюн е златното бъдеще на Германия и ще бъде обгрижван като писано яйце. А мюмюновци са хиляди и всеки ден щастливо звънкат в дома и разправят какъв рай е и как малоумните немци са готови и да му се кланят само и само Мюмюн да е щастлив.

 

И като слушат тези приказки от Хиляда и една нощ, все повече и повече Мюмюновци награбват раницата, предвидливо хвърлят паспортите си и потеглят за Европата.

 

А в същото време, ти, гражданина на ЕС псуваш митничари, бюрократи, съдба и богове докато подреждаш разхвърляния си куфар на летището.

 

Това е новата, демократична и мулти-култи Европа, честита да ни е!!!.

 

Европейските лидери знаят, че Ислямът ще управлява Европа и вече склониха глави

Станете почитател на Класа