Робърт Бигелоу: Извънземните отдавна са на Земята (ВИДЕО)

Робърт Бигелоу е основател на компанията «Bigelow Aerospace» – частна компания, занимаваща се с космически туризъм и е основана от Бигелоу през 1999 г. и до голяма степен се финансира от собствените му средства.

 

Робърт вече е на 73 г. и за своя наситен живот е видял много неща и има собствено мнение за това дали съществуват извънземни – със сигурност да, казва той, и освен това, те отдавна са на нашата планета, те са до нас, под носа ни, трябва само да погледнем, където трябва.

 

bobbigelow.jpg

 

"Аз съм абсолютно убеден, че извънземните съществуват, и, освен това, те отдавна присъстват тук на Земята. Не ме е страх да говоря за това публично, защото е истина.

 

Не ми пука дали ще ме наричат луд в медиите, нека ме наричат, аз знам какво говоря, а нападките в медиите не ме интересуват. Това няма да промени факта, че аз реално зная за това. Искате да намерите извънземен живот? Не е необходимо за това да летите до Марс или някъде другаде, извънземните са вече тук, до вас!

 

Аз ще кажа нещо повече, аз се срещах с техни представители, а всички вие просто трябва да отворите очите си за това, което се случва на Земята" — казва Робърт !

Станете почитател на Класа