Вдовицата на жертва от 11.9 написа писмо до Тръмп

Портал Breitbart News публикува писмото на Тери Страда, вдовица и председател на Националната група активисти „Семейства Обединени за правосъдие и срещу тероризма", адресирано до Доналд Тръмп в навечерието на посещението му в Саудитска Арабия.

Писмото призовава президента на САЩ да остане непоколебим в своята подкрепа за семействата на жертвите на терористичната атака, които съдят правителството на Саудитска Арабия по Закона на правосъдието срещу спонсори на тероризма (JASTA).

"Първо, саудитците ще се опитат да го убедят да предаде семействата от 11.9. Те ще изтъкнат, че JASTA трябва да се"коригира или модифицира, за да се елиминират нежелани последствия", гласи част от писмото.

"Моля ви, не позволявайте да постигнат този нечестен подход, саудитците не искат да коригират JASTA, те искат вие и конгресът да одобрите нов закон, въоръжен със специална защита срещу нашите искания. Може ли да изясните на Саудитците, че никога няма да подкрепите отслабване на законовите права на семействата на от 11.9 " пише Страда.

"Второ, саудитците трябва да чуят директно от вас, че американците не допускат манипулиране чрез пропаганда и неверни новини, продавани от чужди агенти. Тази седмица Асошиейтед прес информира, че саудитците са организирали една кампания за 1,3 милиона долара на месец, с цел да манипулират обществеността, да заблудят нашите военни ветерани и конгреса за отслабване на JASTA. Ние сме уверени, че споделяте възмущението ни, че саудитските агенти лъжат ветераните на нашата нация. Тази подвеждаща кампания трябва да приключи. ", заключава тя.

Станете почитател на Класа