Петима руски висши дипломати мистериозно умряха за по-малко от 3 месеца

Каква е истинската причина за смъртта на петима руски дипломати, и какво остава скрито за обществеността?

 

 

 

 

Наречете това случайност или конспирация, но петима руски висши дипломати умряха скоропостижно за по-малко от 3 месеца или заради убийство, или от сърдечен удар.

 

Пьотр Полшиков, високопоставен руски дипломат от Москва, който бе главен съветник в департамента за Латинска Америка, е бил намерен мъртъв в дома си с рана от куршум в главата. Той почина през декември 2016 г.

 

Няколко часа преди смъртта на Полшиков, Андрей Карлов, посланик на Русия в Анкара, Турция, бе прострелян в гърба в художествена галерия от сътрудника на силите за сигурност Мевлют Алтънташ, който крещи докато стреля „Аллах", „Сирия" и „Алепо". Карлов почина през декември 2016 г.

 

Руският консул Андрей Maланин, на 55 години не отива на работа сутринта и не отговаря на телефона. По-късно тялото му е намерено в апартамента му в центъра на Атина. Вратата на апартамента е била заключена от вътрешната страна с ключ. Mаланин е бил намерен мъртъв в банята си. Причината за смъртта му остава неизвестна. Mаланин почина през януари 2017 г.

Руският посланик в Индия от 2009 г., Александър Кадакин, на 67 години, както бе съобщено, почина в Индия от сърдечен удар. Също през януари 2017 г.

 

Съвсем наскоро, Виталий Чуркин, постоянен представител на Русия в ООН от 2006 г.,почина внезапно в Ню Йорк в деня преди 65-ия си рожден ден. Mедиите твърдят, че се почувствал зле и бил откаран в болница, където починал. Твърди се, че причината за смъртта е „сърдечен удар". Виталий Чуркин почина през февруари 2017 г.

 

В случилото се с тези хора има няколко общи неща. И те трябва да ви накарат да се замислите, преди да наречете всичко това конспиративна теория.

 

Повече подробности във видеото по-долу:

 

 

Станете почитател на Класа