Кримски курорт е най-добър в Европа

  • Курортът Mriya Resort & Spa е удостоен с престижната награда World Travel Awards "Най-добър комплекс за отдих в Европа 2016". Номинирани за наградата са също друг руски хотел, Radisson Blu Paradise - Сочи, както и хотели от Португалия, Турция, Гърция и Италия.


    Mriya Resort & Spa се намира на 28 км от центъра на Ялта и е проектиран от британския архитект сър Норман Фостър. Комплексът вече има и друга награда Travel Awards, но в категорията "Най-добър нов курорт в Европа за 2015".


    Освен плажа, басейни, ресторанти и барове, в обширния комплекс от 15 хектара се помещават кино, амфитеатър, фонтан и различни видове забавления за клиентите. Те могат да играят билярд, боулинг, да спортуват, да ходят на екскурзия до исторически забележителности, да се насладят на гледката на Крим и да релаксират в луксозен спа център.


    Mriya Resort & Spa разполага с медицински център и предоставя различни услуги за туристи с малки деца. Тази година е номиниран също за наградата "Най-добър европейска луксозен курорт за семейства".
  • World Travel Awards са наградили руския град Санкт Петербург, известен като "Северната Венеция", за втора поредна година като " Водеща дестинация в Европа", оставяйки след себе си Барселона, Берлин, Лондон, Париж и Венеция.

Станете почитател на Класа