Тя публикува в мрежата откровена снимка на своите бедра, причината предизвика възторг! (СНМКИ)

Няма какво да се лъжем! Всички жени искат да си похапват пържолки, но при това да не слагат и грам на талията или дупето. От друга страна, вероятно, именно закръглените и пищни бедра са черешката на тортата. Затова, може би, не трябва да се бърза със стопяването на няколкото излишни килограма. Все пак те не вредят на здравето. А защо да не полюбуваме на нас, такива, каквито сме?Всъщност, в интернет набира обороти движението #MermaidThights, което в превод от английски означава „бедра на русалка” – момичета с по-обемни дупета и бедра, които плюят върху чуждото мнение и не се притесняват да слагат разкошните си снимки в Инстаграм.
 
Основната цел на акцията е борбата със стандартите на красотата, които ощетяват чувствата на притежателките на по-пищните и апетитни форми. Момичетата с нестандартни фигури протестират против тази несправедливост и по доста активен начин – пускайки в мрежата свои снимки в бански. Насладете се!


  • Първо в мрежата се появи меме: "Ако твоите бедра се докосват, значи ти си една стъпка по-близо до русалка, та кой сега е печелившият?". И така започна всичко...  
  • Жени от целия свят и със съвършено различен калибър се присъединиха към акцията, призоваваща за уважение към собственото тяло. 
  • И мъжете вече оценяват свежият тренд!
  • Понякога дамите пишат под снимките: "Бедрата ми са толкова секси, че не мога да спра да ги опипвам". 











Станете почитател на Класа