Аржентинец измисля иновативен куфар, ще става милионер

Един аржентинец е създал иновативна функционална чанта onelinesuitcase.com, която е наречена " Куфар One Line ", за който ще благодарят всички, които обичат дрехите им да са изгладени и готови за употреба след пътуване. Той се готви да продаде своята патентована идея, която би могла да го направи милионер.
Бащата на "One Line куфар" е Пелат Нануел Федерико, млад мъж на 24, който живее в Мар дел Плата. Признава, че историята на този куфар възникнала случайно, той обикновено не измислял предмети и основната му дейност е музиката, информира "One Minute".
Младият мъж е работил известно време в хотел "Ермитаж", което го вдъхновява, гледайки ежедневно мениджъри да носят традиционен куфар в ръка и няколко костюма в другата. Тогава му просветнало: да създаде практическо революционно изобретение за пренасяне на костюми или склонни към мачкане дрехи. За да осъществи идеята, младият мъж повикал приятел, индустриален дизайнер. "Ние започнахме заедно и бавно всичко получи", обяснява той.
Построен от въглеродни влакна "One Line куфар" има място за закачване закачалки и място за обувки. От външната страна има USB зарядни устройства и предлага възможност за отваряне с пръстови отпечатъци, съобщава интернет страницата " La Red ".
Идеята вече има много заинтересовани на пазара. Инвеститорите и предприемачите са готови да купят тази патентована идея за не по-малко от 5 милиона.

Станете почитател на Класа