"Купувайте злато и сребро - идва мащабна промяна на икономиката"

През последните месеци има много доклади, подчертаващи трескавата дейност на световния ултра-богат елит, който придобива спешни убежища, предупреден от своите финансови съветници да смени активите си с благородни метали. Тенденцията изглежда показва, че голям брой богати се страхуват, че идва значителна промяна в икономиката в близко бъдеще.
Канадският милионер Кейт Ноймайер, председател на First Majestic Silver, една от най-големите сребърни минни компании в света, няма никакво съмнение, че светът е изправен пред драматична финансова промяна. Както посочва в интервю за "Future Money Trends" (FMT), „катастрофата е неизбежна и може да дойде много по-рано, отколкото си мислим. Тази карта е в тестето. Мисля, че много хора го подценяват, но има някои велики умове, които говорят за това. Китайците искат част от валутата им да е плаваща. Мисля, че това е наистина следващия етап на тази велика промяна, дори може да се случи тази година ".
Когато настъпи "великият Reset" ще разберем до каква степен е манипулиран пазарът на благородни метали, а цената им ще нарасне до безпрецедентни нива. И тогава Русия и Китай, които са натрупали огромни количества злато в последното десетилетие, ще разкрият картите си, предупреждават от FMT.

Станете почитател на Класа