Този, който уби M.Монро

Пенсионираният от ЦРУ 78 годишен Норман Ходжис, на смъртно легло в болница "Sentara General Hospital", в понеделник направи сензационно признание. Той обяви публично, че той е убиецът на ЦРУ и между 1959 и 1972 година е извършил 37 убийства, включително и това на Мерилин Монро.
Ходжис е работил на високо оперативно ниво в ЦРУ четиредесет години. Ходжис каза, че е бил използван не само от ЦРУ, но и от други разузнавателни агенции да премахва лица в страната, които"са били заплаха за националната сигурност." Ходжис е бил обучен не само като снайперист и експерт по бойни изкуства, но също така да използва отрови и експлозиви.
Ходжис, казва той помни всеки елиминиран много ясно и ярко. Всички убийства е извършил в Америка. И всички поръчки за убийствата еполучил от своя пряк командир майор Джеймс "Джими" Хейуърт. Ходжис каза, че той е бил член на група убийци от 5 души, които елиминирали опозиционери в цяла Америка.
Жертвите са били политически активисти, журналисти и синдикални лидери; но също така, той казва, че той е убил няколко учени и творци, чиито идеи, са били заплаха за националните интереси на САЩ. Ходжис каза, че убийството на Мерилин Монро било уникално, дори и само защото тя е единствената жена, която е убил. Но той не съжалява, че я е убил, защото той е знаел, че е заплаха за националната сигурност на САЩ, както и че е спала не само с Кенеди, а и с Фидел Кастро.
Мерилин Монро е била убита между полунощ и един часа през нощта на 5 август, 1962 г. Г-н Ходжис каза, че влезъл в стаята й, докато спи и направил инжекция с масивна доза от Хлоралхидрат с Нембутал- две вещества за анестезия. Смъртта е причинена от масивна свръхдоза вещества причиняващи наркоза. След тези признания на Ходжис, въпреки факта, че той е бил на смъртно легло, веднага е осигурена защита за сметка на ФБР за да предотврати по-нататъшни пресконференции.
Командир Ходжис, който е поръчал убийствата на майор Джеймс Хейуърт умира от сърдечен удар през 2011 година. Три от най-добрите му петима убийци, също вече са мъртви.

Станете почитател на Класа