Доналд Тръмп – кандидат за президент?

Доналд Тръмп отхвърли потенциалните кандидати за президент на Републиканската партия Мит Ромни и Джеб Буш, казвайки на многолюден митинг в Айова, че няма начин те да спечелят. "Последното нещо, което ни трябва, е друг Буш," заяви магнатът пред тълпата, която избухна в аплодисменти. "Той е много, много слаб в областта на имиграцията, а неговият брат ни даде Обама".
Тръмп, в неговия характерен стил, изложи списък на причините, поради които консерваторите не трябва да гласуват за Ромни или Буш и каза, че ако той би бил президент, първото нещо, което би направил е изграждането на ограда, предпазваща от нелегални имигранти. "Аз съм Тръмп. Аз изграждам неща, "каза той, намеквайки на публиката, че може да се кандидатира за президент през 2016. Тръмп каза на публиката, че международните му бизнес партньори се примиват на „лидерството" на Америка, но ако бъде избран той ще възстанови уважението.
"Гледам на това много сериозно . Аз искам да направя тази страна отново велика и сериозно обмислям да се кандидатирам за президент."

Станете почитател на Класа