Русо с микрофон – EPIC FAIL

Колко пъти обяснявам аз, че чалгата води до масовата смърт (и до самоубийството) на мозъчни клетки, ама не! Даже ме обвиниха, че безпричинно и доста злобно нападам милите руси (тук-там и чернокоси) дами упражняващи тази ‘професия’.

За да защитя твърденията си прилагам нагледни доказателства за масовото затъпяване, до което този музикален феномен води.

Моля, обърнете внимание на следната картинка. Разгледайте я хубаво.Виждате ли нещо нередно? За по-малко наблюдателните – насочете поглед към русото недоразумение в централната част на картинката.

Някой очевидно се е объркал и не знае какво държи. Или пък е държала нещо друго допреди малко и все още не може да регистрира смяната на … микрофона.

Още по-важно е да се отбележи логото в ъгълчето долу. Въпросното кадро се е появило сред ПР материалите на конкретния бардак, простете ВИП клуб, във Facebook.

Е как да не оплюваш? Как да не коментираш като подобни изпълнения сами ти се бутат в ръцете.

Обяснявайте ми после, че чалга певачиците имат възвишена мисъл и още по-възвишена душевност. Даже няма нужда да ми го обяснявате. Тя, тази възвишеност, струи от едрите пластмасови пазви и щедро набуклените екстеншъни.

Чалга форевър!

А после като видите малки момиченца подражаващи на идолките си не се чудете. Тези деца са възпитани с Планета. А границата между микрофоните и другите занимания изискващи отваряне на устата съвсем скоро тотално ще се размият. И тогава ще настане мир и спокойствие.

Източник: Блогът на Виолет Фарах

Станете почитател на Класа