Без срам: 15 „голи“ рокли на звезди на Met Gala 2024

Без срам: 15 „голи“ рокли на звезди на Met Gala 2024
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    13.05.2024
  • Сподели:

Някои знаменитости се подготвят буквално с месеци за така известната церемония Met Gala, избирайки персонализиран и сложен тоалет, бижута, аксесоари и грим, други пък просто залагат на рокли, които да показват буквално цялото им тяло.

 

И те получават не по-малко внимание.

Кой обаче се отличи този път и показа най-много плът? Успешно ли бе това решение или пълен провал, достоен за анти награда?

Най-луксозната „гола“ рокля категорично бе тази на Дженифър Лопес. Дивата носеше зашеметяващ тоалет на Schiaparelli без бельо и изглеждаше много чувствена и ни най-малко вулгарно.

 

 

 

Сякаш за да й противодейства, Рита Ора просто се покри с малко искрящ „дъжд“ – но това стана още по-обсъждано облекло.

 

 

 

Рита вероятно много ревнуваше от котката Доджа. Напоследък тя шокира обществеността с външния си вид - например за една от последните си изяви звездата просто уви стратегически важни места с прозрачно тиксо. На Met Gala тя се появи в мокра рокля без бельо, но не успя да надмине Ора.

В „голото” архивно Atelier Versace Емили Ратайковски позира на килима.Феновете обаче вече са свикнали с подобни тоалети на модела: тя се появява в такива тоалети не само на Met Gala.

 

 

 

Кайли Миноуг изненада приятно публиката. Нейната рокля Diesel не може да се нарече „гола“ в буквалния смисъл на думата. По-скоро е илюзия, но колко умело и красиво! Можете ли да повярвате, че австралийската певица скоро ще навърши 56?

 

 

 

Но Дуа Липа, Ая Накамура и - изведнъж - Ким Кардашиян не избраха най-успешните „голи“ тоалети. Каним ви да го разгледате.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Станете почитател на Класа