Ребел Уилсън твърди, че член на кралското семейство я е поканил на оргия с наркотици

Ребел Уилсън твърди, че член на кралското семейство я е поканил на оргия с наркотици
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    24.04.2024
  • Сподели:

Ребел Уилсън твърди, че член на кралското семейство я е поканил на оргия с наркотици, в дома на американски технологичен милиардер.

 

 

Актрисата не назовава името на кралската особа, но дава три подсказки: той е мъж, случило се е през 2014 г. и е "петнадесети или двадесети по ред за британския трон".

В мемоарите си Rebel Rising тя разказва как в последния момент е получила покана за партито на технологичен милиардер от кралската особа, който казал на свой приятел: 'Имаме нужда от повече момичета".

Според книгата партито на средновековна тематика се е състояло в наето ранчо край Лос Анджелис. Тя описва събитието като "лудо" с акробати, смесващи се с тълпата, и гигантско огнище, заобиколено от възглавници.

Ребел признава още, че същата вечер е разговаряла и с милиардера, който също не е назован.

На партито, твърди Уилсън, мъже са се състезавали на коне в полето и е имало басейн, пълен с момичета, облечени като русалки.

Поради голямата площ на къщата и изолираното ѝ местоположение, на гостите били определени стаи, в които да спят през нощта.

Родената в Австралия звезда от филмите "Pitch Perfect" и "Bridesmaids" описва, че е видяла там непълнолетната британска кралска особа и че наркотиците открито са били раздавани на подноси.

"Към два часа сутринта един човек излезе с голям поднос, отрупан с нещо, което изглеждаше като бонбони. Аз казах: "Ооо, това бонбони ли са?" А човекът, който държи подноса, отсече: "Не, това е моли (MDMA), за оргията е, оргиите обикновено започват на тези неща", пише актрисата.

 

Image

 

Актрисата изразява шока си от предложението, като казва: "Сега коментарът на наследника на Уиндзор за нуждата от повече момичета започна да придобива много по-голям смисъл."

Уилсън пише, че по онова време е била девствена и не можела да се отърве от усещането, че партито може да е било заснето със скрити камери.

 

 

"Излишно е да казвам, че си вдигнах роклята си и избягах оттам колкото се може по-бързо."

Актрисата също така твърди, че "по същото време" са ѝ предложили 2 милиона долара, за да прекара уикенда "с някакъв йордански принц". Тя казва, че е "разпитвала в бранша" за това какво включва подобна оферта и ѝ било казано, че от нея ще се очаква "в някакъв момент да преспи с принца".

Станете почитател на Класа