Денят е добър за начало на важни дела

Денят е добър за начало на важни дела
  • Публикация: 
  • Дата:  
    24.03.2024
  • Сподели:

Луната е в знак Дева до 22:39 ч. на 24 март

 

Хората сега са по-практични, рационални и трезво мислещи. Лесно се влиза в спорове с околните, отправят се критики. Сега са важни детайлите и подробностите. Желателно е да се отпуснете, да посетите сауна, спа салон и да прекарате повече време на открито. Добре е да се започнат нови неща. Най-доброто време за това, което изисква много прецизност и фокусиране. Грижата за семейството и здравето е на преден план.

Много добро време за цялостна грижа за тялото и косата. Уязвим е стомаха. Тези, които имат чувствителни стомаси, за да избегнат храносмилателни проблеми, не трябва да ядат мазна и пикантна храна. Препоръчва се зеленчуково и плодово меню.

Лунен календар: продължава 14 лунен ден до 18:02 ч.

Най-мощният енергиен ден на месеца. Денят е добър за начало на важни дела. Ключовият аспект за деня е труд и съзидание. Всичко, което се започне в този ден ще има успех. На 14 лунен ден получаваме последен шанс да внесем положителни промени в живота си. На този ден Самият Създател ни помага във всичко.

Този ден носи понякога със себе си лошо настроение, ниско самочувствие. Не трябва да оставяте обаче тези чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са именно активността, действието и физическото натоварване.

Можете да се занимавате с важни битови дела, да организирате голямо пране или общо почистване на дома. Също така е добър ден за всякакъв вид ремонт. Чудесно време за прочистване на енергийно-информационното поле на човек, пространството на дома. Ако искате да се разделите с някой човек или хора, професия, отговорности - чудесно време за това. Всичко, което ви пречи, всичко, което ви е в тежест, можете безболезнено да премахнете от живота си днес.

Добре е да се избягва горчиво и сладко, а да се отдава предпочитание на солената храна, орехи, бадеми. Благоприятно за изчистване на духовни и физически шлаки. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път. Полезно е да се поглезите с масажи, въздушни бани, тъй като през този период тялото изпитва кислороден глад. Сауните и баните също са полезни.

Старайте се да бъдете в спокойно, добронамерено настроение. Не се опитвайте да изяснявате отношения, не псувайте, не се ядосвайте, а напротив, отдайте на близките си вашето внимание, любов. Осъзнайте колко е хубаво, че имате близки, които ви обичат. Опитайте се да не влизате в спорове. Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да разнообразите интимния си живот като изпробвате нови техники или го правите на различни места.

Подстрижката може да доведе до изпитване на страхове и мъка, затова по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден иначе ще се отрази на вашият душевен комфорт, ще започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите постъпки, на своя избор, в успеха на замисленото, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.

Днес трябва да сте много внимателни с очите си. Опитайте се да гледате възможно най-малко в екрана на компютъра и телевизора, а също така четете по-малко литература. Дайте възможност на очите си да гледат нещо, което ще ви помогне да се отпуснете: водната повърхност, синьото небе или просто красивата природа извън прозореца. Гледайте как слънцето изгрява и залязва. Ако това се прави всеки ден, очните мускули ще се укрепят и зрението ще започне да се възстановява.

 

Следва 15 лунен ден от 18:02 ч. на 24 март до 19:02 ч. на 25 март.

 
 
 

Станете почитател на Класа