Тони Димитрова с нов мъж! Певицата откри любовта на 61

Тони Димитрова с нов мъж! Певицата откри любовта на 61
  • Публикация: 
  • Дата:  
    06.03.2024
  • Сподели:

Тони Димитрова се показа в компанията на нов мистериозен господин за пръв път от години. Бургаската гласовитка заведе новото гадже на обяд в елитен софийски ресторант, организиран от Христо Стоичков и братя Аргирови. 

 

 

 

Край трапезата всички присъстващи седнали заедно със своите половинки, там била и малката дъщеря на Камата – Христина, която отскоро също има нов партньор. Плътно до футболната легенда била жена му Мариана, а Благовест и Светослав Аргирови били придружени от съпругите си Кристин и Лили. Колежката им Тони дошла с порасналата си щерка Магдалена, а до нея място се пазело за непознатия в публичните среди господин. На снимките двамата са седнали един до друг, но спазват благоприличие и нито се прегръщат, нито се държат за ръце.

 

 

 

В последните няколко години гласовитата бургазлийка отказва да споделя подробности за любовния си живот, след като преживя няколко скандални и драматични раздели. Последната ѝ публична връзка беше с по-младия от нея музикант Иван Ченов, с когото скъсаха с обиди, а към днешна дата той вече има нова жена до себе си и пребивава в Швейцария. „Има неща и хора, които, ако можех да върна времето, не бих си ги причинила! Но няма такава гума, затова съм си наложила да ги помня като бивши човеци. Ама те са пренебрежимо малко и не ми занимават мислите“, коментира неотдавна по адрес на бившия си 61-годишната Тони.

Преди време тя намекна, че докато са били заедно, Иван ѝ е свалял звезди, а тя е била наивна и му е вярвала безпрекословно, а той се е възползвал от доверието ѝ и я е мамел. „Беше от наивност и глупост. Вече не бих се втурнала така безпаметно в каквото и да е“, категорична е изпълнителката на „Ах, морето“, която за дълго бе затворила сърцето си за мъже.

  • Миналата година се заговори, че Тони имала любовна афера с лекар, но по-късно тя разсея слуховете и уточни, че двамата са само добри приятели, а въпросният доктор имал семейство. Сред големите несполуки в личния живот на бургаската прима е и брачното фиаско с бащата на дъщеря ѝ Магдалена, която е студентка и учи за криминалист. Двамата дълги години се караха публично, а Тони го обвиняваше, че не се грижи достатъчно за тяхната обща наследница, пише "Ретро".
  • Към днешна дата Маги е голяма и самостоятелна млада дама, а майка ѝ и баща ѝ не поддържат контакт. Наскоро тя пя заедно с майка си на грандиозния ѝ концерт през януари в Зала 1 на НДК. Сега пък Димитрова готви и национално турне. Покрай любовните трепети и работата тя е отслабнала драстично и е в най-добрата си форма досега.
 

Станете почитател на Класа