Тъщата-убиец на Пейо преместена тайно от затвора в болница

Тъщата-убиец на Пейо преместена тайно от затвора в болница
  • Публикация: 
  • Дата:  
    21.02.2024
  • Сподели:

Красимира Трифонова, която е обвинена за жестокото убийство на зет си Пейо Пеев, е напуснала килията си в столичното следствие и е настанена в болница по спешност, научи Lupa.bg. За случая обаче Софийската градска прокуратура не е сметнала за необходимо да уведоми медиите, въпреки силния обществен интерес към темата с ликвидирането на Пейо от майката на детето му и тъщата.

 

 

Полицаи водят Красимира под конвой в съдебната зала

 

Психопатката Красимира е била хоспитализирана миналия четвъртък, след като е вдигнала рязко кръвно до 190 на 110 и се е свлякла на пода в истеричен припадък, твърди източника ни. "Умирам, умирам! Изведете ме от тук, трябва ми лекар", крещяла тя. Първоначално надзирателите подозирали, че това е театър, но се оказало, че в действителност й е много зле.

 

Първо в Lupa.bg: Тъщата-убиец на Пейо преместена тайно от затвора в болница

 

Установено е, че има реална опасност за здравето й, и Красимира е закарана с линейка до затворническата болница. По преценка на лекаря, наистина има опасност тя да получи инсулт или инфаркт заради високото кръвно, и е оставена за постоянно в лечебницата.

Според източник на Lupa.bg, убийцата е настанена сама в стая, която е заключена и е с решетки на прозорците, а отвън деонощно пази вэоръжен полицай. Болницата се намира на територията на Ценралния софийски затвор и на практика е трудно човек да избяга от там, коментират полицаи.

 

Пейо и майката на детето му Габриела на кръщенето на хлапето. Малко по-късно Габриела и майка й Красимира ще го убият безжалостно в автомобил

Станете почитател на Класа