Краси Радков захапа Илиана Раева още на старта на „Денсинг старс“

Краси Радков захапа Илиана Раева още на старта на „Денсинг старс“
  • Публикация: 
  • Дата:  
    21.02.2024
  • Сподели:

Взривоопасни искри прехвърчаха между Краси Радков и Илиана Раева на старта на „Денсинг старс“, минути преди най-големите български звезди да излязат на живо на лъскавия паркет. Без да му мигне окото, водещият на шоуто захапа строгата съдийка. Краси на майтап потърси сметка на Илиана като я върна през 2009 година, когато той участва като танцьор в риалитито, а тя беше жури.

 

 

 

 

„Госпожо Раева, защо завърших на второ място, а не на първо? Каква е вашата отговорност за това? Заради вас вашата приятелка и колежка Бианка Панова спечели!“, пошегува се комикът, въртна очи и предизвика бурен смях в публиката. „Доколкото виждам, ти си ужасно злопаметен. Но ти беше любимеца на публиката!“, не му остана длъжна Раева.

 

 

 

Краси и Илиана обаче бързо заровиха томахавките преди танците на 16-те суперзвезди, които нямат търпение да се раздадат с пируети, поддържки и изпълнения от световна класа на дансинга.

Още тази вечер обаче една от двойките ще се класира последна и ще отпадне. Тежкото решение кой да остане и кой да си тръгне от шоуто ще вземат както зрителите, така и професионалното жури, в което, освен Илиана Раева, са Галена Великова и симпатичната семейна двойка Франциска и Томаш Папкала. Самите съдии скриха шапката на всички с фамозен танц, достоен за всяко световно шоу. 

 

 

 

Линиите за гласуване бяха отворени още в първите минути, за да може всеки да подкрепя своите фаворити.

Станете почитател на Класа