Няма да повярвате какво се случва със сина на Стефан Данаилов и какви ги върши в Америка

Няма да повярвате какво се случва със сина на Стефан Данаилов и какви ги върши в Америка
  • Публикация: 
  • Дата:  
    22.10.2023
  • Сподели:

Помните ли едно от най-големите разкрития от живота на известните в България - това, че легендата на българското кино Стефан Данаилов има извънбрачен син от актрисата Ирен Кривошиева?

 

 

 

 Владимир Данаилов влезе под светлината на прожекторите през 2012 г., когато стана участник в риалитито VIP Brother заедно с майка си. Днес младото момче вече е пораснал мъж, който определено има с какво да се похвали.

Когато участваше във VIP Brother Владимир, който е завършил икономика във Флорида, казваше, че за него американската мечта е американската лъжа и не си струва “човек да се продава за това”, но изглежда животът е променил мнението му, защото в момента Влади е преуспяващ лекар в Америка, пише edna.bg.

 

https://zdrave.to/media/source/202310/1697780471_img_8407.jpg

 

36-годишният наследник на Стефан Данаилов работи като доктор в болница в град Хънтингтън в щата Западна Вирджиния. Кариерата му върви повече от успешно и наскоро Влади дори е имал честта да бъде на корицата на медицинско списание, облечен в докторската си униформа.

През 2022 г. Владимир взе диплома за общопрактикуващ лекар от американския университет „Маршал“, като сега специализацията му продължава в сферата на нефрологията. 

Когато Влади споделил с баща си за решението си да учи медицина, Ламбо бил изключително горд и щастлив от желанието на наследника си да поеме по този сериозен път в живота. Приживе екранният майор Деянов неведнъж е споделял, че майка му Евдокия навремето също много искала и настоявала той самият да стане доктор.

Макар и съвсем нов кадър в медицината, Влади е изключително уважаван от своите пациенти, а и от ръководството на болницата. Често дава интервюта на тема здравеопазване и се е превърнал в истинска сензация. Синът на Ламбо е започнал професионалния си стаж като лекар и с много добро заплащане, което му е позволило да си купи къща, в която вече живее заедно със съпругата си Виктория.

 

https://zdrave.to/media/source/202310/1697780471_img_8406.jpg

 

Нито стотинка от доходите си обаче Влади не пилее напразно, тъй като се налага за изплаща студентски кредит, който изтеглил, преди да стартира обучението си по медицина, тъй като в онзи момент не е можел да си позволи скъпите университетски такси. След като обаче приключи специализацията си по нефрология, той вече ще има правото да практикува не само в болницата, а и да отвори свой частен кабинен в Америка, което драстично ще увеличи и доходите му.

Колкото до това дали ще се върне в България, за да работи у нас, Влади смята, че това няма как да се случи. Плановете със съпругата му Виктория, която е детски педагог, са скоро да създадат и свои наследници.

Двамата влюбени се венчаха на скромна сватба в Америка на рождения ден на Стефан Данаилов – 9 декември през 2017 г. Тогава Ламбо не успя да присъства лично на церемонията заради влошеното си здраве, но изпрати подаръци и даде благословията си на младите.

 

Приживе Стефан Данаилов уважаваше и обичаше своята снаха, която е американка. Скромната Виктория е голямата любов на Влади, водил я е няколко пъти в България. За последно двамата успяват да се приберат на родна земя преди около една година, за да уредят някои финансови дела. Владимир наследи голяма сума от завещанието на баща си, а средствата преуспяващият млад доктор вложил в устройването на живота си в Щатите.

Станете почитател на Класа