Жените от тези 4 зодии са обречени на самота

Жените от тези 4 зодии са обречени на самота
  • Публикация: 
  • Дата:  
    22.06.2023
  • Сподели:

Ние, жените, сме нежни и романтични, мистериозни, чувствени и емоционални, родени не само да украсяваме този свят със себе си.

 

 

 

Любов, взаимоотношения, семейство - това са мечтите и подсъзнателните желания на повечето представителки на нежния пол. За жалост, не всички дами могат да се похвалят с голям късмет в личния си живот.

 

Нека да видим жените от кои знаци на Зодиака са най-често самотни и защо.

 

Овен

Огнената и страстна жена Овен е възпрепятствана от любовно щастие най-вече заради егото и желанието си за независимост. Тя е роден лидер. Такава жена може лесно да се справи с традиционно мъжките дейности. Тя може лесно да провери нивото на маслото под капака на колата си и да управлява голямо предприятие. Много упорита и трудолюбива, тя може да постигне всякакви цели и да се справи с решението на най-трудните задачи.

Дамата Овен е жена с характер. Тя знае как да се справи без мъж и се гордее с тази независимост. Не ѝ е нужна връзка, за да се чувства пълноценна. Само силен и независим мъж може да озари самотата на такава жена, която ще се възхищава на способността му да командва парада през деня и страстно да разкъсва дантеленото ѝ бельо през нощта.

Близнаци

Очарователните Близнаци са умни и винаги готови за общуване. Такава жена е родена за удоволствия и приключения. Чаровен смях, непринуден, може да седи на едно място само когато говори по телефона.

 

 

Тя лесно намира общ език и се сприятелява с мъже. Но това приятелство може да не продължи дълго, ако младият мъж даде дори най-малък намек, че е време да преминат на ново ниво.

Жената Близнаци, с цялата си ексцентричност, стриктно следи личните си граници да бъдат винаги пазени и не позволява да бъдат нарушавани. Такива жени избират лесни връзки и предпочитат да останат приятели. Близнаците не обичат обвързването, имат нужда от свобода.

Тяхната непредсказуемост и променливост най-често плашат партньора и пречат на изграждането на сериозни отношения. Подлежи само ако избраникът е много енергичен, общителен и интелигентен мъж, с когото животът ѝ ще продължи да кипи, но имайте предвид, че човек с развито чувство за собственост до нея рискува да полудее.

Стрелец

Слънчевата, енергична жена Стрелец предпочита да изразходва енергията си в много посоки, но не и да готви мусака и да пече баници. Самата тя не бърза да изгражда сериозни романтични отношения. Стреми се животът ѝ да бъде светъл, кипящ, наситен със събития. Тихият, спокоен семеен живот не е за нея.

Жената Стрелец активно участва в различни социални събития, създава връзки и разширява непрекъснато кръга си от приятели. Често си позволява да флиртува, но това е просто игра по нейните правила. Не трябва да разчитате на повече, тази жена все още ще остане недостъпна.

Жената Стрелец винаги се стреми да бъде независима във всичко и няма да позволи на никого да отнеме свободата ѝ. Когато всички цели са постигнати и авантюризмът е заменен с желание за отмора и жената Стрелец реши, че е време да изгради отношения, тя сама ще избере партньор за себе си. Безполезно е да се съпротивлявате. Тя ще получи това, което иска.

Водолей

Креативната и талантлива жена Водолей е една от най-непредсказуемите представителки на зодиака! Тя е в постоянно търсене на нещо ново: идеи, възможности, перспективи, но не и връзки. Индивидуалността и нейният собствен комфорт са по-важни за нея от мнението на когото и да било.

Такива жени са много общителни, имат много приятели, обичат да бъдат в голям екип. В същото време не позволяват на никого да се грижи за тях, изтъквайки с това своята независимост. Самоувереността и нежеланието за намиране на компромиси не играят в полза на жената Водолей, но тя дори не мисли за промяна.

Вместо среща, тя ще избере всичко: кариера, хобита, парти с приятели. Свободата е важна за нея и връзките са приемливи, ако партньорът се адаптира напълно към нея и нейния график. Тя винаги има достатъчен брой ангажименти, които ще бъдат с приоритет пред любовта. Не всеки мъж е готов да играе втора цигулка, така че рано или късно жената Водолей остава сама, пише woman.bg.

Станете почитател на Класа