Рускиня отиде в Египет и се погнуси: Никога не съм виждала съветски туристи да ядат това!

Рускиня отиде в Египет и се погнуси: Никога не съм виждала съветски туристи да ядат това!
  • Публикация: 
  • Дата:  
    08.05.2023
  • Сподели:

Руската пътешественичка и блогърка Саша Коновалова, която неотдавна е посетила Египет, описа за ястията и продуктите, които в никакъв случай не е приемала на шведската маса в ресторанта на хотела.



Тя изясни аргументите в персоналния си блог.
Рускинята отбелязва, че съгласно стандартите е разрешено да се сервира още веднъж част от храната под формата на ново ядене. И предизвести за салати, които имат чудноват състав. Например, студена паста с наденица или зеле, фасул с " пластмасово " сирене и ориз, или карфиол с паста с бял сос.

От напитките блогърът прикани да се заобикаля разреденият концентрат на прахуляк, който се дава като сок и се налива в транспарантни пластмасови контейнери.

 

https://pochivka.blitz.bg/media/thumbs/202304/950/1682881714_girl_pool_bar.jpg?_=1682884017


„ Тази течност я назовават „ сок “. Напитката е доста сладка. Може да се откри освен в евтините хотели. Не разбирам по какъв начин можете да спестите от това, което децата най-често пият “, предизвести рускинята за рисковия артикул.
Тя отбелязва, че постоянно се сервират закуски, които предния ден са били топло ядене. Тя подлага на критика и руло, приготвено евентуално от месо, риба или черен дроб.

„ Никога не съм виждала съветски туристи да ядат това “, прибавя блогърката.
И признава, че в никакъв случай не хапва пудинг поради евтините съставки.

 

Станете почитател на Класа