Мрежата е в шок от това, което мъж стори с жена си в самолет

Мрежата е в шок от това, което мъж стори с жена си в самолет
  • Публикация: 
  • Дата:  
    18.12.2022
  • Сподели:

Пътник в самолет, който премина безплатно в бизнес класа и остави жена си в икономична и беше упрекнат от абонатите. Самият той сподели историята си във форума на Reddit.

 

 

По думите на мъжа той и съпругата му искали да посетят семейството си. Точно преди полета пътникът разбрал, че на банковата му карта са натрупани достатъчно точки, за да повиши класата на един пътник, без да харчи допълнителни пари. Мъжът решил да прехвърли в бизнес класата себе си, а не жена си, тъй като тя е по-ниска от него и лесно може да лети в икономичната  класа. В същото време пътникът не уведомил жена си за това, докато не се качили на самолета.

„Когато тя разбра за това на борда, стана много разстроена и попита защо не съм го обсъдил с нея и не смених и двете места. Помолих я да се успокои и просто се обърнах, след което отидох на мястото си в първа класа, както беше планирано“, сподели потребителят.


Мъжът подчерта, че смяната и на двете седалки би довело до допълнителни разходи, в които не вижда смисъл. В същото време авторът на публикацията смята негодуванието на съпругата си за неоснователно и подозира, че тя не го обича, ако не му пожелае комфортен полет. „Освен това не й отнех мястото, тя така или иначе щеше да седи в икономичната класа“, заключи потребителят.

Потребителите на Reddit в коментарите осъдиха решението на мъжа, наричайки го „женомразец“. Някои от тях дори се усъмниха дали той обича жена си и отбелязаха, че се държи като манипулатор с нея. „Ако това е просто място, защо не й го дадете? О, да, разбира се, ти си по-висок! Всъщност слаб отговор. Аз също съм по-висок от жена си и когато летим някъде, винаги седим заедно “, написа потребител с псевдоним Honest-Illusions.

 

Станете почитател на Класа