Николета лъсна гола в хотел за 3000 лева

Николета лъсна гола в хотел за 3000 лева
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    24.05.2022
  • Сподели:

Николета Лозанова без съмнение знае как да провокира интереса на мъжката аудитория към себе си. Изгората на Николай Михайлов се пусна по кафяв бански, който трудно удържа огромните ѝ гръдни форми. Горещата снимка е от хотел за най-малко 3 хиляди лева на нощ в италианския град Таормина.

 

Само за няколко часа фотосът получи над сериозен брой харесвания, а позитивните коментари се редят един след друг.

 

0xcghu

 

"Много си хубава и секси", "Невероятна както винаги. Знаеш как да вдигаш градусите", "Bulgarian queen, gorgeous!" са част от отзивите на нейни последователи в социалната мрежа.

 

 

Плеймейтката, която нееднократно е споделяла, че Италия е любимата ѝ държава, този път избра за почивката си остров Сицилия, стана ясно от постовете ѝ в социалните мрежи. Тя се е настанила в петзвезден хотел в стая с изглед към морето, който сподели с последователите си. Цените на тузарските помещения с морска гледа започват от 2700 лв. и стигат до 6300 лв. на вечер, показа проверка на „Телеграф“. В какъв апартамент точно се е настанала Лозанова не става ясно, както и какво точно прави там и с кого е.

 

0phhjul

 

При пристигането си плеймейтката веднага захвърли дрехите и позира с бански, който оставя малко на въображението какво се крие под него, и за минути събра хиляди лайкове. Лозанова сподели с феновете си и кадри от лъскавия си обяд, на който се глези с италианско вино.

 

Станете почитател на Класа