Тя свали 142 килограма и стана секс бомба

Тя свали 142 килограма и стана секс бомба
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    19.02.2022
  • Share:

31-годишната Лекси Рийд се превърна в истинска сензация в САЩ. Жената, която е от американския щат Индиана и от известно време е фитнес блогърка е популярна не заради друго, а заради това как е изглеждала преди години и как изглежда сега.

 

 

 

Интересното при Лекси е, че тя е свалила крупните 142 килограма. Случилото се с нея е доказателство, че човек, ако има волята и желанието може да постигне и невъзможното.

 

 

 

Към днешна дата – след много тренировки, диети и операции за отстраняване на излишната кожа, Лекси е истинска секс бомба.

 

Да, но наскоро я сполетяло нещо ужасно.


Преди дни 31-годишната жена била приета по спешност в болница. лекарите й казали, че има вътрешноорганна недостатъчност. 

 

По думите на съпруга й Рийд преди няколко седмици тя се чувствала много зле.

„Реших да заведа Лекси в болницата, където ми казаха, че органите й отказват да работят“, сподели мъжът й.

 

 

 

 

 

„Според лекарите тя е можело да умре, ако не е била откарана в болницата навреме”, допълва мъжът на жената, отслабнала със 142 килограма.

 

 

 

Рийд прекара пет дни в кома по медицински причини и успя да се върне у дома само месец след хоспитализацията. Тя все още не може да ходи и има нужда от диализа. 

 

Според нея причината за заболяването все още не е изяснена. Въпреки това Лекси е категорична, че това няма нищо общо с драстичната й загуба на тегло, а е последствие от прекаран COVID-19.

Станете почитател на Класа