Трите най-популярните порно актриси

Трите най-популярните порно актриси
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    18.02.2022
  • Share:

Еротичният модел и порнографска актриса от руски произход Ева Елфи влезе в топ трите най-търсени актриси в Pornhub през 2021 г. 

 




Това се казва в доклад, публикуван в порно сайта. Pornhub също така представи статистика за най-популярните потребителски заявки от цял ​​свят.



Ева Елфи зае третото място в класацията на актрисите, видеоклипове, с които потребителите на сайта най-често са търсили през 2021 г. Тя надмина известни порно звезди като Райли Рийд (четвърто място) и Миа Малкова (пето място). Втората беше американката Абела Дейнджър. Първото място според версията на порно сайта зае Лана Роудс от САЩ.



Най-популярната дума за търсене в Pornhub през 2021 г. беше хентай, вид аниме и манга, посветени на еротични и порнографски сцени. Коментирайки тази функция, клиничният психолог и сексолог Лори Бетито отбеляза, че порно филмите са по-фантастични от обикновените порно и могат да предложат на зрителя повече визуална стимулация. Специалистът също така заяви, че хентай видеоклиповете обикновено имат по-добър сюжет. 



Второто по популярност в света е японското порно, третото - порно с лесбийки. Топ тенденциите на Pornhub също включват мамочки (видеоклипове с актриси на възраст между 30 и 50 години), азиатски и чернокожи жени, както и мащехи, анален секс и масаж.

Станете почитател на Класа